Screens SMB2, maar wat nu?? Nieuws | 02 september 2002 19:36 | Auteur: henk

Er zijn weer een paar nieuwe screens van de apenbende op internet gevonden. Maar deze keer is er wel iets heel aparts aan de hand. SEGA heeft op haar eigen manier iets leuks aan de game toegevoegd. Voor de mensen die nog steeds niet nieuwsgierig naar beneden hebben gescrold; het gaat over het minispelletje "Super Mario Bros" en het spel "Scooby Doo".
Ik weet niet zeker of deze games ook echt ín SMB2 zit, omdat het hier niet om een SEGA game gaat, maar over een Nintendo game. Ik weet niet wie de makers zijn van Scooby Doo, maar ook vast niet SEGA. Het stond op Nintendo.com, dus het is wel een erg betrouwbare bron. Aan de andere kant kan het ook een foutje zijn, maar als het hier om een "technisch foutje" gaat net als op de site van Rare, heb ik er weinig vertrouwen in.

Hier de screens met onderaan het verassende plaatje van Mario Bros en Scooby Doo. Ze zijn iets kleiner, maar zo stonden ze ook op de site:

smb2june_gcn_ss06
supermonkeyball2,1
supermonkeyball2,2
supermonkeyball2_gcn_ss12
en hier de twee verassende games:
smb_gbc_ss3
scoobydoo_n64_ss09

bron: http://www.nintendo.com

*Nu ik het me zo bedenk, de afkorting van Super Monkey Ball is SMB, maar de afkorting van Super Mario Bros ook. Dus misschien gaat het hier niet om een "technisch foutje", maar gewoon goed nadenken!
Next articleWario World Previous articleFinal Fantasy Tactics

Plaats een reactie

De reacties bij dit bericht zijn gesloten.