Mario Kart DS Review | 27 november 2005 18:13 | Auteur: Lennart

Iets haalde me dit weekend uit de trance waar ik al enkele dagen in vastzat. Ik at niet meer, kwam niet meer buiten, vatte geen slaap maar had wél sociaal contact. Nintendo startte op de 25ste dag van november een kart-carnaval die niemand vanaf dat moment meer van ons af kon nemen. Pas toen mijn DS uitviel vanwege een lege accu besefte ik dat ik eigenlijk nog één taak had: de review.

MKDSlogo


Hoe kun je een game ophemelen zonder dat ‘ie ooit het plafond raakt? Ik weet zeker dat meer dan de helft van de inmiddels miljoenen DS-bezitters zat te wachten op die ene game, de game die makkelijk is om op te pikken en garant staat voor een oneindig aantal uren multiplayer-plezier.
Met piepende banden en een bevredigende plof eindigde de reis voor Mario Kart DS van het hoofdkantoor van Nintendo naar mijn deurmat. De game zal me dankbaar zijn geweest toen hij werd gered uit het afschuwelijke doosje en vliegensvlug naar m’n DS werd gebracht. Nog vóór de klik dacht ik nog even zachtjes ‘kom binnen’ te horen, maar dat kan ook mijn buurmeisje zijn geweest…

Mijn eerste ervaring met Mario Kart DS is mooi, maar traumatisch. De hele race verliep gesmeerd, op de slome start na stond ik de hele tijd koploper. Inderdaad, stond. Net voor het einde, het zou een metertje of honderd zijn, spurt Peach in haar kekke oldtimer mij voorbij. Ze zullen haar nog wel pakken, bij de dopingtest.

1805MarioKartDSScreen04 MarioKartDS017 1805MarioKartDSScreen08


1+1=3 in Mario Kart
Het is moeilijk om een antwoord te vinden als je jezelf eens afvraagt wat deze Mario Kart zo goed maakt. Uiteindelijk komt het er gewoon op neer dat Nintendo alles zó verfijnd heeft, dat het gewoon klopt. Het spectaculaire Wario Pinball, het snelle Yoshi Falls, wannabe-Monaco Delfino Square en klassieker Rainbow Road: elke baan heeft gewoon wel wat en zijn stuk voor stuk leuk om te doen. Ook de Retro-cup biedt genoeg leuks en de keuzes die zijn gemaakt bij het doorzoeken van het archief zijn prima.
De wapens in de game zijn ook zeker tof. Nieuw in het assortiment zijn Blooper en Bullet Bill. Blooper is een inktvis die zonder pardon even inkt spuit over het scherm van je tegenstanders. Goed boenen schijnt te helpen en dat is uiteindelijk nog nodig ook, want ik heb heel wat vangrailen voorzien van mijn eigen laagje lak. Bullet Bill kennen we nog uit de oude Mario-platformers. De kogel schiet je enkele seconden met een ongekende snelheid vooruit en kan zomaar het verschil tussen een vierde of eerste plaats maken.
Het laatste stuk van de opsomming zijn de karts. Deelnemers van Ter Land, Ter Zee en In De Lucht mogen op gaan passen, want Mario Kart kan er zo eens met enkele originaliteitprijzen vandoor gaan. Naast de gewone karts, heeft ieder personage een eigen, unieke kart en is er ook nog heel wat te unlocken. Zo rijdt Luigi in een opgevoerde stofzuiger, probeert Toad paddenstoelen over de grens te smokkelen maar is z’n vermomming niet bepaald handig en is Donkey Kong klaar voor safari. Kleine kans dat je die ooit tegenkomt op de snelweg.

1805MarioKartDSScreen03 MarioKartDS013 MarioKartDS011


In de modi
Dat Mario Kart geen Gran Turismo is, mag duidelijk zijn. Dit grote verschil zie je niet alleen terug in het realisme, maar ook in de modi.
Natuurlijk zit er wederom een Grand Prix-mode in. Hierin kies je één van de acht Nitro- of Retro-cups. Iedere cup bestaat uit vier aparte races op vier aparte tracks. In eerste instantie zal je doel zijn om bovenaan het klassement te eindigen, maar later zullen ook de rankings (van A tot en met E) een rol gaan spelen. Dat de cups vooraf worden ingedeeld in 50, 100 en 150CC hoef ik hopelijk niemand meer te vertellen.
Wil je gewoon eventjes één van je favoriete levels doen zonder gelijk vast te zitten aan drie anderen, dan kan je natuurlijk altijd kiezen voor de VS-mode. Hier vorm je de races gewoon naar eigen smaak: de moeilijkheidsgraad, het aantal laps, de klasse en zelfs of je in team's wilt racen of niet! Jawel, je hoeft er niet langer meer in je eentje voor te staan.
Vaste kost is natuurlijk ook de Time Trail mode. Steeds meer jezelf pushen om een betere tijd neer te zetten op een bepaald circuit, met een ghost van jou of een vriend om je flink op te naaien.
Nieuw is dat je nu eindelijk ook als Koos Vriendloos kunt battlen met Balloon Battle of Shine Runners. Dat is zeker erg tof en komt dichtbij 'the real thing', al is het jammer dat je niet zelf ervoor kunt kiezen om bijvoorbeeld nieuwkomer Tart Top of ieders favoriet Block Fort te spelen, maar het spel dit voor je bepaald.
Áls dit je nou allemaal niet bevalt, mag je je laten nakijken om je vervolgens te storten in de Mission Mode. Hier zitten enkele grappige en leuke missies in, maar in vergelijking met de rest zal je hier waarschijnlijk niet zóveel tijd insteken.

Balloon Battle is niet meer wat het was, maar daar is niets mis mee. Ditmaal begint iedereen met één ballon en moet 'ie er zelf twee extra bij blazen. Met een reserve van 5 ballonnen is de spanning al gauw om te snijden. Ik blaas me werkelijk een klaplong, maar mijn tactisch inzicht geeft me een grote voorsprong. Zo plaats ik sneaky een fop-wapenkistje in een echte, 'camp' ik op het hoogste punt van Block Fort en krijg ik met geluk drie rode schildjes. Dit alles blijkt niet geheel onverdienstelijk, als ik na een flinke pot van 10 minuten als winnaar (letterlijk) uit de bus kom.

1805MarioKartDSScreen07 MarioKartDS010 MarioKartDS007


Aan een lijntje, zonder lijntje
Het kan jullie niet ontgaan zijn. Double Dash ging door Warppipe min of meer al online, maar veel zullen hier niet gebruik van gemaakt hebben. Dit maal ondersteunt Nintendo het online racen zelf en pronkt er een mooi Wi-Fi logo op het (nog steeds geweldig lelijke) doosje. Mensen met een draadloze router schijnen het ook zelf te kunnen doen, maar aangezien wij nog steeds prehistorisch zijn, moest ik voor 45 euro’s de Nintendo Wi-Fi USB Connector kopen. Geen probleem, want ik ben nog a-technischer dan een deur en met de USB-stick was het eigenlijk allemaal zo gepiept.
Eindelijk kon ik dan Leif Ericson uit Zweden, Ghaballa Hussein uit de Ghaza-strook en Hank Jones uit de VS een poepie laten ruiken. Maar ook vrienden moeten het ontgelden, aangezien je vrij simpel een eigen lijst met mensen kunt samenstellen. Als je online gaat moet je eerst kiezen tussen Worldwide, Continantal, Friends of Rivals.
Worldwide is voor de IQ-loze onder ons gewoon wereldwijd, in Continantal strijd je enkel tegen Europeanen en bij Friends speel je tegen de mensen uit je lijst. Is de tegenstand even te veel of juist te laag? Dan kan je altijd rijden tegen mensen van je eigen niveau in Rivals. Vervolgens kies je, samen met maximaal drie anderen, één van de ongeveer twintig levels. Jammer is wel dat alleen kunt racen en niet het geweldige en onovertroffen Balloon Battle of het iets minder leuke Shine Runners kunt spelen. Ook gaat het kiezen van je tegenstanders nogal random en heb je eigenlijk alleen zekerheid via Friends. Dat wérkt wel, je daagt even iemand uit over MSN en binnen vijf minuten laat je hem of haar stofhappen.

Een bank met plaats voor acht man, acht kratjes bier, acht zakken chips. Zestien zweterige oksels, acht vochtige bilnaten en 48945417 puisten. Zeven verliezers maar voor alle acht dikke løl. Één hele hoop overlast. Acht DS-en, acht cartridges. Mario Kart DS op zijn best.

MarioKartDS006 MarioKartDS005 MarioKartDS004De kleine dingen
Singleplayer is leuk, online is geweldig, maar het leukste blijft toch wel het real-life multiplayer. Mario Kart DS maakt gebruik van een concept wat makkelijk door Jan en alleman gekopieerd kan worden. Toch heeft het gewoon iets wat het zo ongelofelijk veel beter maakt dan de concurrentie. Als je bijvoorbeeld in een taart-level tegen een toefje aanstoot, er room op je scherm spettert. Maar ook gewoon die typische tekenfilm-momenten, als je net voor de finish iemand uitschakelt, tegenstanders genadeloos terugpakken of listig banaantjes verstopt die niet meer te ontwijken vallen.
De map op het onderste scherm is ook meer dan handig en zet gewoon de standaard. Ik kan me niet voorstellen dat ik nu nog zonder kan bij andere funracers. Zo heb ik met tranen in m’n ogen een vriend moeten smeken of hij ‘alsjeblieft niet dat rode schildje’ wilde afvuren. Het mocht niet baten. Het zijn de kleine dingen die het ‘m doen, en mochten die kleine dingen in Mario Kart DS nou echt perfect samenkomen.
9,6
N1-score
Next articleGame Informer scores Previous articleFamitsu's kerst onderzoek

Reacties van gebruikers

Avatar
Zmaster2 | 27 november 2005 22:53 | #101120
Haha, mooie review. Binnekort ga ik je weer eens ownen ^_^
Avatar
Mick | 27 november 2005 22:57 | #101121
Mooie review! Spel lijkt me alleen niets Very Happy
Avatar
Naruto-fan | 28 november 2005 06:36 | #101126
dan ben je waarsch de enige...

Top review, top spel!
Avatar
-=plus=- | 28 november 2005 07:06 | #101127
Super revieuw voor een super game !! :wotship: het spel is echt te vet gewoon !! echt een geweldige aankoop voor je DS.
Avatar
Mike7 | 28 november 2005 07:41 | #101129
Ik vind het serieus waar een goede review. Biertje?

Alleen ben ik het niet met je eens, en ook niet met het eindcijfer.
Avatar
G-Pjube | 28 november 2005 09:00 | #101133
@Naruto-Fan, ik haal de game ook niet, simpelweg omdat de Online mode niks is geworden en ik over het algemeen toch niet van MK houd. Als de Online mode beter was, had ik hem vast gehaald. Mij lijkt het spel dus ook niets Weird

Leuke review btw Smile
Avatar
Tom | 28 november 2005 09:48 | #101136
Voor de single player alleen had ik dit spel zeker gekocht. Dan heb je de online mode nog als gave extra! Must have dus.
Avatar
Gebruiker 4486 | 28 november 2005 09:53 | #101137
-Alleen ben ik het niet met je eens, en ook niet met het eindcijfer.-
Wat vind jij dan van Mario Kart? Ben wel benieuwd..

Zal het spel een deze dagen halen Smile
Avatar
Shinobi | 28 november 2005 10:00 | #101138
@G-Pjube
De online mode is niet niks en werkt gewoon goed vind ik hoor Weird
Avatar
Raoul_Cube | 28 november 2005 10:45 | #101142
@ G-Pjube De online mode is hartstikke goed geregeld Weird Wat moest er dan beter zijn volgens jou?
Avatar
Joost | 28 november 2005 11:55 | #101147
Zeer zeker een goede review!
Mij lijkt deze game, net als 95% van alle DS bezitters, simpelweg dé game voor de Dual Screen. Het is gaaf dat Nintendo een serie waarmee je wat betreft innovatie en vernieuwingen weinig mee kunt doen toch weer naar een hoger level heeft getild, zo zeggen alle reviews tenminste. Binnen enkele dagen kan ik dit ook zelf beamen, hopelijk...

@Raoul_Cube
Euh... Kijk eens naar Xbox live? Wat dacht je van het opzetten van toernooitjes, kunnen battelen, via de microfoon met elkaar kunnen praten, etc. .
De online mode van MKDS had vele malen beter gekund, en was ook vele malen beter geweest, als Nintendo tenminste de makers nog een maandje of wat extra ontwikkeltijd hadden gegeven.

@Adje63
Zie Mike's forum review. Die malle knul was niet al te positief!
Avatar
Michiel | 28 november 2005 12:32 | #101152
Leuke review over een, jammer genoeg, matig uitgevoerd spel imo. Weird Het is natuurlijk weer die ouderwets leuke Mario Kart, maar de Online Modus moest voor mij de vernieuwing brengen.
Avatar
Joost | 28 november 2005 12:35 | #101153
Dat de online mode simpeltjes maakt het toch niet gelijk tot een matig uitgevoerd spel? Weird Met de wi-fi mode kun je ook enorm veel plezier hebben, mocht je mensen persoonlijk kennen die in het bezit zijn van een DS.
Avatar
Gebruiker 4486 | 28 november 2005 13:20 | #101156
Het gaat mij gelukkig toch om de draadloos multiplayer Smile Heeft elke speler een cartridge nodig om multiplayer te spelen?
Avatar
Tom | 28 november 2005 13:39 | #101158
Het is juist niet matig uitgevoerd Michiel, deze Mario Kart brengt juist de beste uitwerking! Alle minpunten van de voorgaande delen zijn weggewerkt en de pluspunten toegevoegd. Dit alles zorgt voor bijna perfecte gameplay. En dat het extratje tegenvalt is niet te ontkennen, maar dat maakt de rest van het spel zeker niet matig.
Avatar
giel4000 | 28 november 2005 13:51 | #101161
Joost > via een microfoon met elkaar communiceren? we hebben het wel over online op een handheld, en daar sluit dit soort multiplayer perfect bij aan. gewoon snel een potje opstarten.
Avatar
Joost | 28 november 2005 14:21 | #101162
Waarom past snel een potje opstarten uitsluitend bij handhelds? Wat maakt het überhaupt uit dat het een handheld is? En wat is er zo vreemd aan om met de DS microfoon met elkaar te kunnen communiceren?
Avatar
Gebruiker 4486 | 28 november 2005 14:37 | #101164
Dat is gewoon handig. Geen tv, boxen aanzetten of pc opstarten. Staat handheld toch gewoon om bekend om even makkelijk op de bank 10 minuten te spelen?
--
Heeft elke speler een cartridge nodig om multiplayer te spelen?
Avatar
Gebruiker 4701 | 28 november 2005 14:40 | #101165
persoonlijk vind ik mario kart echt niet zo geweldig..waarom weet ik niet..het doet me gewoon helemaal niks.
Avatar
Joost | 28 november 2005 14:41 | #101166
@Adje63
Oh, en daarom zou een handheld niet geschikt zijn voor het organiseren van een online toernooi? Weird

In 1990 was een handheld misschien iets wat je als puur tijddodertje voor een minuutje of 10 gebruikte, nu handhelds echter te zien zijn als volwaardige spelapparaten, er ook immense games als GTA en 40 uur durende RPG's op worden uitgebracht, zou ik het absoluut geen overbodige luxe vinden om gewoon een Mario Kart toernooitje op te kunnen starten. M-Gaming had zoiets in gedachten, maar nu alle mogelijkheden zo beperkt zijn, wordt het voor ons veel lastiger iets dergelijks tot uitvoer te brengen.
Avatar
Randy1 | 28 november 2005 15:12 | #101167
Goede review, leuk om te lezen. Ik vind echter wel dat het aan detail ontbreekt in de beoordeling... ik vind het cijfer dan ook nogal hoog Smile Maar goed, dat is mijn mening.

Kijk, ik vind het beste aan Mario Kart DS dat de gameplay elementen eindelijk allemaal op één lijn liggen, waardoor er amper oneerlijke, op geluk gebaseerde resultaten behaald worden tijdens een potje racen.

Aan de andere kant is het wellicht allemaal een beetje té stabiel. Als voorbeeldje; die 36 verschillende karts zorgen ervoor dat elke domme mongool goed met Bowser kan spelen, want je dumpt z'n dikke reet gewoon in de kart van Toad en hopsakee. Dat terwijl het in het verleden juist een kunst was om goed te zijn met Bowser.

De game verdient wel een negen in mijn ogen, maar het is allemaal niet speciaal genoeg om er een hoger cijfer aan te hangen vind ik.

En een handheld is niet voor 10 minuutjes aan te zetten. Voor zo'n debiel korte periode zou ik 'em nieteens aanzetten.
Avatar
Tom | 28 november 2005 15:15 | #101169
Ik Pinball weleens 10 minuten hoor Randy T! Maar het zou ook niet helemaal onredelijk zijn om mij te typeren als debiel.
Avatar
Randy1 | 28 november 2005 15:26 | #101171
Lol Razz Er zijn natuurlijk uitzonderingen.
Avatar
Gebruiker 4486 | 28 november 2005 15:44 | #101173
@Joost: Ik reageerde alleen op: "Waarom past snel een potje opstarten bij handhelds?" Wink Misschien ben ik dan nog als mensen van 1990 want ik speel nog vaak zat even 10 minuten.. sterker nog, ik kan me niet herinneren dat ik uren achter een gameboy zat. Maargoed... daar ging het dus niet over.

Dan heb je gelijk, toernooitjes zouden wel gaaf zijn. Smile
-
En wil iemand nog even antwoorden op mijn vraag? (3de keer)?: Heeft elke speler een cartridge nodig om multiplayer te spelen?
Avatar
Tom | 28 november 2005 15:52 | #101174
Voor de draadloze multiplayer heb je maar een cartridge nodig. De rest kan dan echter alleen maar met shyguy spelen en de rest van de keuzes zijn ook beperkt.
Avatar
goliaxxx | 28 november 2005 15:55 | #101175
Quote: "al is het jammer dat je niet zelf ervoor kunt kiezen om bijvoorbeeld nieuwkomer Tart Top of ieders favoriet Block Fort te spelen, maar het spel dit voor je bepaald."

Dat is niet waar.... Je kan ook zelf de levels kiezen.
Voor de rest echt een TOP spel , iig een stuk beter dan de GBA versie.
Avatar
Lennart | 28 november 2005 15:59 | #101176
Niet helemaal. Je kunt wel kiezen met welk level je wilt beginnen, maar als je drie potjes doen wilt moet je In Order kiezen, waardoor die dus bijvoorbeeld met Block Fort begint maar het volgende potje in Pipe Plaza wordt gespeeld.
Avatar
Gebruiker 1590 | 28 november 2005 16:43 | #101179
hij lijkt mij leuk, en misschien haald deze mij over om een ds te halen. Misschien rond kerst, misschien nog wel een extra leuke aanbieding!
Avatar
Joost | 28 november 2005 17:48 | #101189
@Randy
Je vind het eerlijk als je net voor de finish een rood schild in je hol gepompt krijgt door de nummer 2? Razz

@Adje63
Oké.
Avatar
Yoshoopa | 28 november 2005 18:35 | #101196
De online mode is echt niet goed geregeld... ik bedoel lange wachttijden, soms enorme lag en geen enkele vorm van communicatie, plus een echt verneukt friends systeem. Ik vind dat sommige reviewers echt te optimistisch daarnatoe kijken, en een 9,6 vind ik sowieso een beetje hooggegrepen.
Avatar
nemsis | 28 november 2005 21:00 | #101228
neej perfecte score.Wie komt er nog online ????
Avatar
Johan | 28 november 2005 21:08 | #101231
Leuke review Smile

Heb het spel zelf nog niet, maar kan mij niet voorstellen dat een 'simpel' vervolg zo hoog kan scoren. Een 9.6 lijkt mij dan ook iets te veel van het goede. Maar ach.. Eerst het spel zelf maar spelen Razz
Avatar
Tom | 28 november 2005 21:13 | #101232
Het is geen simpel vervolg maar een perfectionering. Furious
Avatar
Johan | 28 november 2005 21:37 | #101234
'Simpel' staat ook tussenhaakjes Wink

Daarnaast blijft het een spel die ook op de PSP o.i.d. uit had kunnen komen, geen gebruik maakt van de functies van de Nintendo DS en het online gebeuren is niet optimaal uitgewerkt. Een hoop punten die dit spel, denk ik, niet hoger tillen dan een 9.0. Maar nogmaals, moet het spel zelf nog spelen Blush
Avatar
Mike7 | 28 november 2005 22:44 | #101243
Ik denk dat de hoge cijfers mede komen door dat overhypte gedoe.
Avatar
loempiavreter | 28 november 2005 22:59 | #101245
Goede review, maar vind het spel niets. Hou niet van (Fun) Racers (kan het weten want ik heb Mario kart DD en voor de snes).
Avatar
JayKwon | 28 november 2005 23:14 | #101246
Leuke review, en geweldig spel, wifi had inderdaad beter gemogen, en een paar andere dingetjes misschien ook beter uitgewerkt. Maar desalnietemin, is dit echt een topper Very Happy .
En @ Randy, hoezo kan bowser in toads karretje, ik kan t niet hoor, bij mij kan bowser alleen z'n 2 eigen karts kiezen... Weird
Avatar
Lennart | 28 november 2005 23:40 | #101250
Juist niet Johan, deze game heeft dat échte Nintendo gevoel wat je noooit terug zou zien op de PSP. Daarnaast maakt die gebruik van de microfoon, al is het niet iets van essentieel. Maar goed, dat hoeft ook écht niet...Zegt trouwens iemand die Kirby bekroonde met een dikke 9.8 Razz

En Mike, juist echt niét overhyped. Double Dash had het flink voor mij verpest en zo speciaal vond ik Mario Kart DS nou ook weer niet op de E3 Afterparty. Was dus juist een grote verrassing! Very Happy Je kunt trouwens wel roepen 'johhh, dat cijfer kán helemaal niet, veel te hoog!', maar de review is natuurlijk wel míjn mening en cijfer!
Avatar
Michiel | 29 november 2005 00:53 | #101255
Amen.
Avatar
Mike7 | 29 november 2005 12:43 | #101271
Euhm... lennart... ik geloof... dat IK dat al steeds riep. Ieder zijn eigen mening, net zoals ik dus in mijn forum review Biertje?
Avatar
Lennart | 29 november 2005 12:53 | #101274
Dan loop je dus dikke bullshit te roepen als je zegt dat hoge cijfers komen door 'dat overhypte gedoe' Weird
Avatar
Joost | 29 november 2005 15:56 | #101286
Eindelijk heb ik hem binnen!!
Hij voelt heerlijk aan, maar de graphics vielen me een beetje tegen. Dat mission gedoe is overigens echt gaaf uitgewerkt. Smile
Alleen, wat wordt bedoeld met een powerslide? Weird
Avatar
Tom | 29 november 2005 16:31 | #101293
Schouderknoppen, bocht, sliden, heen en weren met stuur, boost krijgen.
Avatar
Joost | 29 november 2005 16:57 | #101299
Dank je, Tom.
Avatar
Mike7 | 29 november 2005 21:47 | #101356
@Lennart nee.... hoezo? Blush
Avatar
Gebruiker 4486 | 30 november 2005 16:30 | #101432
IK HEB MARIO KART!

zo.
Avatar
Jasper | 01 december 2005 10:23 | #101534
Coole review, heb het spel ook gekocht en je hebt helemaal gelijk, Nintendo bestaat nog steeds Cool
Avatar
Minish | 01 december 2005 22:27 | #101617
Must-have, wachten tot kerst Mad
Avatar
Peter89 | 02 december 2005 13:13 | #101639
@Joost: Als je in een bocht met de R-trigger slipt (en ingedrukt houdt) en dan met je D-Pad achter elkaar op de linker en rechter pijltjes drukt dan word eerst de kleur van je slip blauw en dan orangje. Dan als je de R-Trigger los laat krijg je een korte boost, ook wel een powerslide genaamd.
Avatar
JayKwon | 02 december 2005 22:37 | #101709
@ Lennart, je kan wel kiezen welke battlelevels je wilt doen, je moet dan wel inplaats van de optie free, moet je kiezen naar hoeveel races of wins het aflgelopen moet zijn, en dan kan je elke keer opnieuw een baan kiezen.
Avatar
Lennart | 03 december 2005 15:41 | #101767
true true true, daar ben ik laatst ook achter gekomen. Is niet erg logisch, maar het kan inderdaad Very Happy
Avatar
Gebruiker 4486 | 03 december 2005 21:28 | #101809
Ik vind het eerlijk gezegd erg irritant om in de DS te zitten blazan Mad En van powerslide krijg je last van je duim.. dat zijn ook wel de enige minpunten die ik kan bedenken gelukkig.
Avatar
Tom | 03 december 2005 21:30 | #101810
Je kan natuurlijk de select knop gebruiken als het blazen je niet bevalt.
Avatar
Joost | 04 december 2005 02:39 | #101846
Ik krijg die ballonnen niet of nauwelijks opgeblazen. Selectknop? Hoe dat zo?
Avatar
JayKwon | 04 december 2005 03:14 | #101852
Door em in te houden gaat het snelst (de select knop), ik d8 eerst dat je snel erop moest drukken, toen ondervond ik dat je het ook kon inhouden, en daarna vond ik de blaas techniek uit, die nu het snelst werkt bij mij.

en @ Lennart, klopt inderdaad, het is iets minder logisch, maar ach ik vind het echt niet erg Very Happy
Avatar
Gebruiker 4486 | 04 december 2005 18:55 | #101926
Aah de selectknop.. dat wist ik niet, dank u.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Mario Kart DS

Platform: Nintendo DS
Genre: Racer
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 0
Releasedatum: 11 november 2005

Screenshots