Agressive Inline Review | 07 september 2002 13:03 | Auteur: Onbekend

Agressive Inline. De titel lijkt een beetje duf, maar het spel is ongeloofelijk goed. Het is niet de zoveelste Tony Hawk zeg maar......

Anders dan Tony Hawk:
Elke extreme sport wordt tegenwoordig met Tony Hawk naast elkaar gezet. Tony Hawk komt er bijna altijd als betere uit. Omdat de andere games gewoon Tony Hawk jatters. Zelfde opdrachten enzo....
Het eerste wat opvalt is geen tijd. Er is een trick balk als deze leeg is, is je run voorbij. Dit dwingt je om tricks uit te blijven voeren. Er is dus geen 2 minuten. Dus je kunt lekker je gang gaan.
Nog een heerlijk onderdeel is het soort RPG onderdeel. Hoe meer je grind hoe sneller het gaat. Hoe meer je springt en tricks doet, hoe hoger je springt.
De gameplay voelt wel een beetje hetzelfde, maar er zijn heel andere doelen. Er zijn wel 30 tot 60 opdrachten per level.
Op het begin krijg je zowiezo een paar opdrachten. Door naar de optie CHALLENGES te kijken kun je zien wat de opdrachten zijn. Je komt ook mensen, dieren, machines enz. tegen
die je een opdracht geven.
VOORBEELD: Je moet langs vuurwerk grinden. Door te grinden steke je het automatisch aan. Het vuurwerk begint te vliegen en komt neer, waardoor er een half-pipe ontstaat. Dit geeft je weer nieuwe mogelijkheden.

set114

Gameplay:
het spel speelt heerlijk. Elk figuur skate lekker. Er zijn verschillende soorten tricks. Grabs, Flips en Grinds zijn de meest gebruikte tricks in de game (naast bijv. cess slide en manual).
Door bijv. rechts en B tegelijk in te drukken doe je een grab. doe je 2 keer rechts en B doe je een flip.
Grinds doe je door Y te drukken. Nu komt er een balkje met een vierkantje erop. Probeer deze goed in het midden te houden anders val je.
Ook handig is dat je terwijl je grind van grind kan wisselen. Druk terwijl je grind nog eens op Y en je wisselt verschillende grinds.
Natuurlijk kun je allemaal tricks met elkaar combineren door de manual en cess slide.

set102

Graphics:
De graphics zijn heerlijk. Eindelijk kun je zien dat een PS2 port wel werkelijk mooier kan zijn. Het spel loopt constant op 60 frames per seconde. Dit speelt heerlijk en snel.
De graphics zijn richting THPS3 en zelfs iets beter.

set116

Sound:
De muziek is rock/hip hop. Zelf luister ik nooit naar rock of hip hip, maar ik moet toegeven dat de muziek heerlijk in de oren klinkt.

Verder heb je nog een beetje grind geluidjes en als je iemand om ver rijdt "SHUT UP" en al die dingen. Ook zijn de stemmen tijdens de game leuk als je bijv. een opdracht krijgt. Bijv. van een hond met een scoby doo stem. Of als een opdracht niet lukt krijg je bijv. van zulke opmerkingen:
"MY GRANDMA HAD MORE SKILLS"

set113

[/b]Replay:[/b]
Het spel heeft een zeer hoge replay waarde. Echte hardcore gamers spelen het spel met alle characters uit. Je kunt altijd nog free skate gebruiken. Maar net zogoed career, dan kun je je RPG puntjes een beetje omhoog halen. Multiplayer blijft ook zeer leuk.


Orgineel: 9
Gameplay: 9,5
Graphics: 8,5
Sound: 8,5
Replay: 9

OVERALL: 9,2. Heerlijk spel, must have voor alle xtreme sport fans. GO CHECK IT OUT zal ik zeggen.

XTRA INFO
Players: 2
Blocks: 57 career, 2 per saved park.
Rated: Everyone
0
N1-score
Next articleEerste Screens Sega Rally Voor GBA! Previous articleJapanse Starfox site

Plaats een reactie

De reacties bij dit bericht zijn gesloten.