Nintendo NIET kiddie Special | 13 september 2002 02:32 | Auteur: Onbekend

Nintendo is NIET kiddie, ik blijf het maar zeggen, iedereen hoor je er over, van ja er komt geen bloed in voor dus is het niet leuk, of ik vind een spel alleen leuk als er "wijfen" in komen die groten borsten hebben. En toch hebben ze stiekem een gameboy

Het is 1985 iedereen wil een NES hebben omdat het ontzettend cool is om hem in huis te hebben staan, lekker opscheppen tegen je vrienden dat je met duck hunt een score van 3 miljoen had. Jah dat was echt de tijd om een Nintendo in huis te halen. En kon je hem niet missen kocht je een gameboy er bij. Nou als je ze allebei had in 1990 was je het helemaal de man, en vrienden, jah die had je zat want wie wil nou niet Super Mario Bros 3 is uitproberen, of om te kijken hoe je met ice climbers een berg opkwam.

Toen opeens in 1992 kwam de SNES, er kwamen wat beter spellen maar op 1 of andere manier liep het niet goed met de reputatie van de SNES, waarom dat weet eigenlijk niemand, het zal zeker niet aan de games liggen omdat je toch al Super Mario World 1 en 2 had, 3 donkey kong country’s en nog zo topper A link to the past. Maar toch ging het veel minder goed met nintendo dan in de NES tijd. En toen kwam de N64.

De N64 kwam maar er was een concurrent bij, de Playstation. Die had alles wat Nintendo niet had maar 1 ding had de N64 wel TOP games als het van Rare of Nintendo afkwam (natuurlijk ook andere) Maar jah wie wil er nou niet even lekker iemand over rijden op zijn TV of neerschieten en dan het bloed overal zie liggen. Dat was het punt dat nintendo kiddie was. Want stel je voor als je bloed in een spel doet, hoorde je veel zeggen over Nintendo. EN ik kon me daar af-en-toe zo kwaad om maken dat mensen alleen maar op (nogal lelijke) beelden van bloed, strakke vrouwen en andere brute moorden konden geilen (sorry weet er ff geen ander woord voor) En dan ging je het spel spelen met zo vrouw met nogal grote borsten en dan zuigte het spel zo erg dat je het spel maar goed moest vinden vanwege wie of wat er inzit. EN zei je dat je het vond zuigen krijg je, jah jij speelt met die kiddie Nintendo. En toen knapte er weer iets en kwam er een hevige discussie. Maar gelukkig wist Nintendo ook wel dat het iets anders moest want je moet het publiek tevreden houden

En nu de Gamecube er is gaat het weer wat beter, we krijgen wat meer spellen, mooiere, en nu zelfs een paar op “Playstation gehalte” We zijn dan nog wel op het begin maar er komen nu al aardig wat beter games die niet allen voor de kleinere zijn maar ook voor tieners, zo hebben we nu Resident Evil, en krijgen we Eternal Darkness, en opeens blijkt Mario Sunshine toch ook wel heel stiekem iets cooler te worden. Wat volgens mij het geval is dat alle mensen die nu een PS2 hebben toch liever bij de GC komen kijken, want het zijn stiekem toch wel hele leuke games, maar toen de N64 er nog was, was het toch kiddie, nou mooi NIET. Nintendo is gewoon nooit kiddie geweest, want wat maakt een spel wel of niet kiddie, of wie zegt dat een spel kiddie is, ik kan zo weer helemaal wegdwalen in Pokemon rood of blauw. Dus mensen, word Nintendo kiddie genoemt, ga dan eens goed met de persoon praten want die weet niet wat hij mist want wie heeft Shiggy nou? Juist jah alleen Nintendo.
Next articleZelda heeft nieuwe datum!!! Previous articleRectificatie rondom geruchten Rare

Plaats een reactie

De reacties bij dit bericht zijn gesloten.