Mario Strikers Charged voor Nintendo Wii Nieuws | 23 augustus 2006 16:59 | Auteur: Gary

Tijdens de persconferentie eerder vandaag onthulde Nintendo een vervolg op het redelijk succesvolle Super Mario Strikers. Get ready and charged!

Wii prove our promise. Tja, ik vind het niet helemaal waar, maar het pas aangekondigde Mario Strikers Charged ziet er wel tof uit. Terwijl Microsoft Fifa 2007 en PES 6 exclusief op de Xbox 360 heeft voor een jaartje lang, ballen wij straks gewoon met Mario en zijn vrienden.

Mario Strikers Charged zal voor een groot deel op zijn voorganger op de 'Cube lijken. Een groot verschil is het kiezen van teamcaptains (Mario, Donkey Kong, Bowser en Peach tot dusver) en eventuele sidekicks die verschillende krachten en moves hebben.

Tijdens het spelen van een match in Strikers Charged kun je een zogenaamde Mega Strike uitvoeren. Met flitsende graphics splits de bal dan op in vijf ballen, en is het aan de verdedigende keeper om alle vijf deze ballen eruit te houden. Dit moet gedaan worden door met de Wii controller over het scherm heen te sturen en zo de ballen tegen te houden met de handen. Verder kun je een bal ook nog 'chargen'. Dit houdt in dat de bal vol effect zit en regelrecht richting de goal vliegt, een soort van doelzoekende raket dus.

Verder zit er in het spel een multiplayer, en nog belangrijker: Mario Strikers Charged zal online te spelen zijn. Vanaf morgen is het spel speelbaar op de Games Convention, dus verwachtn dan ook nieuwe footage. Voor nu moet je het doen met één screenshot en een filmpje van de persconferentie.

Klik hier om Mario Strikers Charged ingame te zien!

mario-strikers-charged-20060823032048338

Bron: IGN en Jeux-France
Next articleYakuza, relnichten en meisjes in Red Steel Previous articleBattalion Wars Wii!

Reacties van gebruikers

Avatar
N-gamer | 23 augustus 2006 17:16 | #122584
ja heel erg interresant maar wanneer komt doe wii uit dat wil ik onderhand wel eens even weten
Avatar
Raoul_Cube | 23 augustus 2006 21:42 | #122616
omg wat een overgeef graphix
Avatar
Wings_of_Gold | 23 augustus 2006 22:00 | #122623
Hoop dat ze niet te veel met die controller willen doen... Deze game was echt meer top dan ik had gedacht op de cube.. maar die ballen met de controller wegketsen..ik weet et zo net nog niet:/ Verder teamcap gedoe is zelfde als in et origineel, hoop alleen dat ze nu meer verschillende sidekicks erin gooien.

Verder wel jammer dat Bowser te kiezen is, vond het altijd wel vet als die namelijk op-eens het beeld in kwam en chaos veroorzaakte, denk dat dat in de Wii versie dus niet meer zal gebeuren Weird

Ik ga deze game zeker in de gaten houden Smoking
Avatar
Megabyte | 23 augustus 2006 22:02 | #122624
Ik hoop vooral dat ze de boel wat meer 'aankleden', zeg maar. Deel één was zo kaal en steriel als een fabriekshal, had niks met Mario te maken, gewoon Soccer Slam 1.5 maar dan zonder de humor. Zelfs de figuren waren inwisselbaar omdat ze geen individuele kwaliteiten leken te hebben.
Avatar
Kleaver | 24 augustus 2006 00:35 | #122637
Waarom kunnen die moffen niet gewoon Engels praten >_> Dan komt er tenminste niet zon lijpe vertaler overheen.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Mario Strikers Charged Football

Platform: Wii
Genre: Sports
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 0
Releasedatum: 25 mei 2007

Screenshots