James Bond: Agent under Fire Review | 26 augustus 2002 12:37 | Auteur: Len

Agent under Fire is niet gebaseerd op een Bond-film, maar heeft een eigen verhaal. Je moet deze keer samenwerken met de CIA om de slechte Malprave-organisatie te verslaan. Hun doel is het klonen van de wereldleiders om zo de wereld naar hun hand te kunnen zetten. Ook beland je beeldschone vrouwelijke collega van de CIA in de problemen en is het dus weer een typisch ‘’Red de wereld, bevrijd de dame in nood” concept.

Gameplay

Agent under Fire is een first-person shooter, waarin je met behulp van veel Bond-gadgets, snelle wapens en zelfs mooi auto’s het einde moet zien te halen. Het verhaal beslaat 12 missies, waarin je het Malprave’s handlangers zo moeilijk mogelijk moet zien te maken. De opdrachten die je tegen zult komen zijn bijvoorbeeld het infiltreren van een geheime basis, het redden van de CIA-agente, het bevrijden van de wereldleiders, uitschakelen van de rechterhand van Malprave enz. Je zult ook naast de normale first-person levels, in auto’s moeten rijden, om bijvoorbeeld een belangrijk persoon te achtervolgen. Je krijgt zelfs de mogelijkheid om in een tank te rijden, met alle schadelijke gevolgen van dien.

Wat ook interessant is om te melden, is dat je in elk level een tal van gadgets nodig hebt om verder te komen. Zo sta je bijvoorbeeld in een helemaal afgesloten gang. Helemaal? Nee, er is nog een luchtschacht die je open kunt branden met je laserstraal, om zo in de volgende kamer te komen. Naast de laserstraal heb je nog een Q-Claw, om jezelf via plafonds en muren naar andere plaatsen op te trekken, een Q-Remote, waarmee je technische apparaten naar je hand kunt zetten en zo nog een aantal van dit soort technische vernuftjes uit de handen van Q.

/>
0
N1-score
Next articleShinji Mikami boos op Sony Previous articleWreckless: The Yakuza missions aangekondigd

Plaats een reactie

De reacties bij dit bericht zijn gesloten.