Golden Sun Prijsvraag+Review Review | 19 september 2003 22:45 | Auteur: Arnold

Golden Sun 2 prijsvraag
Welkom op M-Gaming.nl. De jongste handheld site van de benelux. Wij willen jullie vanaf vandaag de beste coverage gaan bieden op het gebied van GameBoy Advance, GP32, N-Gage en PSP. Dit vieren wij met het houden van een prijsvraag!

Wat moet je doen?

Het klinkt simpel. Ontwerp je eigen handheld. hoe je dit doet mag je zelf weten, maar inzenden kan alleen naar Prijsvraag@M-Gaming.nl. Dus iets knippen, plakken, verven etc mag, maar dan moet je het inscannen om ons te sturen. Jullie krijgen tot volgende week vrijdag de tijd om zo creatief mogelijk te zijn.

Wat kan je winnen?

Je raad het al, je kan de game Golden Sun 2: The Lost Age winnen. dus doe goed je best voor deze topprijs!

Goldensun2


Deze prijs word mede mogelijk gemaakt door: Nintendo Benelux BV. en mensen van Nintendo Benelux BV. en Crewmembers van Gameqube.nl en/of M-Gaming.nl zijn uitgesloten van deze prijsvraag.

Lees ook onze review over Golden Sun op de volgende Pagina en verwacht zeer snel een Review van het vervolg op deze prachtige RPG!
Next articleMario Kart: Super Circuit Previous articleLunar: Legend

Reacties van de crew

Avatar
Hans | 19 september 2003 23:04 | #191170
Jammer dat ik niet mee mag doen Razz . Ik ga zo de review lezen, maar ik heb het nu te druk met andere dingen...

Reacties van gebruikers

Avatar
ChaoZ-dRoNe | 19 september 2003 23:02 | #2652
Mooie site hoor, en ik zal ff me best doen voor een mooi ontwerp Smile
Avatar
Michiel | 19 september 2003 23:02 | #2653
lol, jij met je paint ervaring. Razz
Avatar
Trigun | 19 september 2003 23:04 | #2657
golden sun 2 is mine :p
Avatar
Willem | 19 september 2003 23:05 | #2658
ik ga ook ff wat creeren in Flash mx 2004. Maar guys.. dit is zo'n lelijke zin -_-' Ontwerp je eigen handheld. hoe je dit doet mag je zelf weten, alleen inzenden kan alleen naar Prijsvraag@M-Gaming.nl
Avatar
Bazzie | 19 september 2003 23:05 | #2659
Ik zal kijken wat ik kan doen!
Avatar
ChaoZ-dRoNe | 19 september 2003 23:06 | #2660
@Michiel, Oefening baart kunst Smile
Avatar
Jasper | 19 september 2003 23:07 | #2661
goed gelukt deze site Smile
meteen leuke prijsvraag, zal proberen mee te doen Wink

@willem: waarom vind je 'm lelijk? ik zie de fout er niet van in Smile
(smilyes werken niet in het reactiesysteem!)
Avatar
Zapp-x | 19 september 2003 23:07 | #2662
stelletje naaiers, ik wil ook mee doen Wink
Avatar
Mahesh | 19 september 2003 23:08 | #2663
Ik ga meedoen met photoshop.
Avatar
Jasper | 19 september 2003 23:10 | #2664
gaafe review !!!!!!!!!!!!!!!!
Avatar
Hans | 19 september 2003 23:10 | #2665
Willem:

"Op het gebied van toekomstige race spellen, is dit absoluut de beste uit de Extreme-G serie. De eerste Extreme-G game was gemaakt op het debuut in 1997 voor de Nintendo 64, waar de game goed in de smaak viel."

'Nuff said Razz .
Avatar
Game Boy | 19 september 2003 23:13 | #2666
Ziet er goed uit jongens Very Happy Ik ga denk ik ook maar eens wat maken(maak waarschijnlijk toch geen kans, maar wie niet waagt, wie niet wint)
Avatar
ChaoZ-dRoNe | 19 september 2003 23:14 | #2667
wow... krom... de reacties van de prijsvraag ook onder de review...
Avatar
Rutger | 20 september 2003 01:27 | #2699
stelletje naaiers, ik wil ook mee doen Wink

---

Ja, ik vind het ook gemeen Razz
Avatar
Peter89 | 20 september 2003 02:56 | #2703
poeh poeh, ik heb helemaal geen ervaring met paint shop pro enzo Weird ik probeer gewoon wat Smile kijken wat er uit flatst Razz
Avatar
G-Pjube | 21 september 2003 01:58 | #2821
ik ga meedoen Very Happy
Avatar
Kerdaben | 21 september 2003 02:20 | #2826
GamePjube gaat medoen Very Happy
Avatar
Gebruiker 1810 | 21 september 2003 05:07 | #2841
wie weet ga ik wel wat kewls inmekaar knutsellen en fotograferen en dan win ik de prijs wegens orginaliteit Very Happy
Avatar
Rick | 21 september 2003 23:57 | #2862
ik ben d8 ik geen crew mee...?? (ja ik deed weinig (nix) de laatste tijd Blush ) affijn kan ik hier mee meedoen Razz
Avatar
Pieter | 22 september 2003 19:12 | #2908
Een 94...niet slecht!! Maar ik had ook niet anders verwacht!! Smile
Avatar
Willem | 27 september 2003 13:37 | #3354
@Hans.. jepz i know. Dat van mij zuigt al helemaal.. Maja daar word aan gewerkt. (let nu goed op bij nederlands lessen)
Avatar
Timo | 28 september 2003 15:02 | #3463
wanneer komt de uitslag v/d wedstrijd?
Avatar
Timo | 28 september 2003 15:32 | #3468
whaaa, ik wil echt "eens" is iets winnen, de spanning is te snijden :p
Avatar
Roï | 28 september 2003 16:54 | #3480
TOT WANEER LOOPT DIT ????????
Avatar
Michiel | 28 september 2003 18:05 | #3484
Tot afgelopen vrijdag. Wink Vanavond is de uitslag.
Avatar
ChaoZ-dRoNe | 29 september 2003 00:43 | #3503
nou.. waar blijft de uitslag (dacht dat het tot volgende week vrijdag zou duren... /me nu dus te laat is, had wel een leuk id, maar jah...)
Avatar
Gebruiker 1541 | 09 mei 2004 19:09 | #31519
loopt die nu nog Razz
Avatar
Hans | 10 mei 2004 13:58 | #31603
Grapjas.
Avatar
Elm | 26 december 2007 18:12 | #151906
Loopt die nu nog? Razz
Avatar
Quint | 26 december 2007 18:18 | #151907
Yep. PM mij het antwoord maar.
Avatar
Elm | 26 december 2007 19:49 | #151914
Het is geen antwoord, een creatie. Wink
Avatar
Dr. King | 26 december 2007 20:05 | #151917
Wow, wat een creatief antwoord.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Golden Sun

Platform: Game Boy Advance
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Camelot
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 06 juni 2004

Screenshots