Harvest Moon Preview | 19 september 2002 20:53 | Auteur: Basje

Op een vroege morgen, word je gewekt door het luide gekraai van een haan. Tijd om op te staan en aan het werk te gaan! Dus de klompen aan, de overall aan, en hup, het platteland op,
want Harvest Moon is onderweg voor alle GameCubers, boer of niet!

HM1

In Harvest Moon, speel je een jonge boer, die verhuist naar een boerderij, vlakbij een stadje.
Het spel bevat enkele elementen uit de voorgaande spellen, en meer, wat het spel heel bijzonder zou moeten maken. Het spel heeft geen uiteindelijk doel, je kunt zelf bepalen hoe je het spel speelt.

HM2

In Harvest Moon kan alles helemaal naar eigen voorkeur worden gespeeld. Je kunt bijvoorbeeld trouwen met wie je wil, maar uiteraard moet je er natuurlijk wel moeite voor doen, of zelf kiezen welke groente gaat verbouwen. Ook kun je ervoor kiezen om dieren te onderhouden, wat wel een zware last is. Zo kun je koeien en kippen houden, maar die moeten wel elke dag eten. En dat eten krijg je door veel gras te maaien. Natuurlijk zijn er in de GameCube versie van Harvest Moon veel meer diersoorten dan in de voorgaande series, wat het allemaal weer ietsje verfijnd. Ook zullen er veel meer gewassen te verbouwen zijn.
Wat nog misschien wel het mooiste is, is dat je kind in het spel, je later mee kan helpen op de boerderij. In het spel zitten meer dan 40 andere characters, buiten jezelf. Dat zijn er een hoop. Je kunt natuurlijk een beetje de player uithangen en met iedereen gaan daten, of je houdt het netjes en kiest gewoon één meisje uit.

HM3

De link-up tussen de GameCube en GBA zal waarschijnlijk leiden tot een ongekend succes.
Veel games zijn tegen de tijd dat Harvest Moon uitkomt, al voorgegaan, maar Harvest Moon’s link-up belooft ook heel wat. Zo kan je de stad uit de GBA versie van Harvest Moon bezoeken, genaamd Mineral Town. Daar staat je ook nog van alles te wachten.

Al met al zal het waarschijnlijk een ontzettend leuke game worden, waar je heerlijk op je dooie gemak kunt genieten van het leven als boer. Aanrader voor degene die het nog nooit eerder hebben gespeeld, en voor de rpg/simulatie-fans. Lijkt me persoonlijk een erg leuke, kwalitatief goede game!!
Next articleReleasedates van Electronic Arts Previous articleTokyo Game Show update

Plaats een reactie

De reacties bij dit bericht zijn gesloten.