Rare nog niet helemaal weg! Nieuws | 25 september 2002 18:11 | Auteur: Robin

Deze week werd een van de Amerikaanse vinders van het bedrijf Rare, Joel Hochberg, geinterviewd en kwam met de mededeling dat we nog helemaal niet af zijn van Rare!

Ookal zullen er op de Cbe geen games meer uitkomen van Rare, op de GBA zullen er nog zeker een aantal verschijnen, zo zegt Joel Hochberg. Waarschijnlijk moeten we nu niet meer gaan denken aan Perfect Dark en Banjo-Kazooie/Tooie, want deze licenties zal Microsoft natuurlijk voor zichzelf proberen te houden. Wat wel waarschijnlijk is, is dat er nog wel games van de familie Kong op uitkomen, aangezien deze licenties nog steeds van Nintendo zijn.

Dit kan Joel Hochberg nou wel allemaal zeggen, maar toch moeten we wel bedenken dat er al tijdje geruchten zijn dat Microsoft zelf ook tot de handheld-markt wil toetreden en wanneer en als dat zo is zullen ze waarschijnlijk geen games meer ontwikkelen voor een concurerend bedrijf.

Al met al is het dus nog vrij onzeker of Er wel titels van Rare op de GBA komen, maar toch is het een leuk potentieel vooruitzicht!
Next articleNba Courtside Review Previous articleThe Case: Microsoft on Rare

Plaats een reactie

De reacties bij dit bericht zijn gesloten.