Starfox Adventures Week Nieuws | 17 november 2002 02:12 | Auteur: Roel

De 22e november zal Starfox Adventures in de winkelschappen liggen. Deze veelbelovende game van developer Rare zullen wij niet stilletjes links laten liggen. Integendeel, wij van GameQube, hebben besloten er een hele week aan te wijden!

De redactie heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten en heeft aardig wat voor jullie in petto. Wat dachten jullie van een retro-review van de klassieker op de N64 waarin Fox, Slippy, Peppy en Falco de hoofdrol speelden. Juist, ik heb het hier over Lylat Wars.

Ook staan we stil bij het Britse bedrijf Rare. Met de release van Starfox Adventures komt er een einde aan de gamecube saga wat betreft Nintendo en Rare. Paul blikt terug op een bloeiende samenwerking tussen beide bedrijven en neemt je mee waar het ooit allemaal begon en reist terug in de tijd. Reis je mee?

Wat is Starfox Adventures nu zonder Fox McCloud? Nou? Juist dat vonden wij nu ook! In een uitgebreide feature nemen we Fox McCloud onder de loep en geven we je een biografie van deze harige vos.

En wat is nu een Starfox Adventure week zonder de review. Paul S speelde de game van begin tot eind en vertelt je in zijn review wat deze game nu tot een topper maakt! En als dit nog allemaal niet genoeg is geven we als klap op de vuurpijl de game gratis en voor nix weg. Oke, je moet er wel een klein beetje voor doen: namelijk meedoen met onze speciale Starfox Adventures prijsvraag!

Vanaf maandag zal de hele week in het teken staan van Starfox Adventures. Elke dag exclusief leesvoer voor onze trouwe lezers. Be here en be WOW'ed!

McCloud out!Next articleStarfox wedstrijd Previous articleReview Eternal Darkness

Plaats een reactie

De reacties bij dit bericht zijn gesloten.