LostWinds krijgt een vervolg Nieuws | 31 augustus 2009 03:55 | Auteur: Quint

Frontier Developments komt met een vervolg op het succesvolle LostWinds met als subtitel Winter of Melodias, naar WiiWare!

LostWinds: Winter of Melodias zal exact hetzelfde principe kennen als haar voorganger, LostWinds, met een verhaallijn die vrijwel direct volgt op het origineel. Dit keer is Magdi, de moeder van Toku, vermist geraakt terwijl ze de ruïnes van een stad ,gemaakt door de Melodia, aan het ontdekken was. Toku en Enril trekken erop uit richting de bergen om haar te redden met Magdi's journal als enige hulpmiddel om haar te vinden. Je komt hierbij aan in Summerfalls Village, een stadje dat getroffen is met eeuwige winter. De mensen in het stadje zijn bang voor monsters in de sneeuw. Toku krijgt echter hulp van de spirit Sonte; hij verkrijgt de kracht seizoenen te kunnen veranderen!

Hiermee is meteen de nieuwe grote vaardigheid om vernieuwde gameplay te creëren bekend. Echter, oude vertrouwde zaken zullen ook terugkeren. Zo zijn de Gorbs uit het origineel terug, met ietwat andere gedaanten. Toch wordt het belangrijk om met de nieuwe vaardigheid van het veranderen van seizoenen allerlei puzzels op te lossen om zo te vorderen in de game. Daarnaast kan Toku zwemmen en cyclonen doen verschijnen om zo door stenen te beuken of om water omhoog te laten komen. Cyclonen maak je als speler door een knop op de Wii Remote in te drukken om vervolgens te schudden.

De NPC's beloven in deze titel meer interactief te zijn en meer te zeggen. Daarnaast zullen ze je meer helpen door middel van het geven van tips. Dit helpt mee aan de belofte dat dit vervolg een stuk langer moet zijn qua speelduur dan het eerste deel.

Het spel is zo goed als af, dus een release wordt nog dit jaar verwacht op WiiWare.

edge_lost_winds


Bron: Nintendo Everything
Next articleLittle King’s Story Previous articleEscapisme

Reacties van gebruikers

Avatar
Brands | 31 augustus 2009 06:55 | #182122
nice, eindelijk
Avatar
TwilightPrince | 31 augustus 2009 08:39 | #182123
Deeltje 1 was geweldig, dus deze ga ik gelijk kopen zodra ie online staat. ^^
Avatar
Gebruiker 17349 | 31 augustus 2009 18:07 | #182124
ik hoop dat hij langer is als het eerste deel=/
toch kijk ik er naar uit Very Happy

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

LostWinds: Winter of Melodias

Platform: WiiWare
Genre: Adventure
Ontwikkelaar: Frontier Developments
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 09 oktober 2009

Screenshots