2010 FIFA World Cup South Africa naar Wii Nieuws | 27 januari 2010 18:37 | Auteur: Quint

EA Sports doet een nieuwe aankondiging van een FIFA-game, die dit keer volledig gerelateerd is aan het WK-voetbal.

EA neemt zelf het woord over haar nieuwste FIFA-game die al op 30 april in onze winkels zal liggen:
Electronic Arts (NASDAQ: ERTS) viert de komst van het grootste sportevenement ter wereld en presenteert de enige officiële game met exclusieve licenties van de 2010 FIFA World Cup South Africa™. Vanaf april 2010 kan iedereen 2010 FIFA World Cup™ spelen op het PlayStation®3 computer entertainment systeem, Xbox 360® videogame and entertainment systeem, Wii™, PSP™ en mobiel, in afwachting van het echte kampioenschap dat in juni van start gaat.

EA SPORTS™ 2010 FIFA World Cup South Africa zit vol emotie en passie die losbarsten als de grootste rivalen het tegen elkaar opnemen om de wereldtitel. In de game zitten alle 199 nationale teams die hebben deelgenomen aan de kwalificatie, alle tien de officiële stadions in Zuid-Afrika en stadions uit alle kwalificatieregio's. Je kunt spelen als je eigen land, vanaf de kwalificatie tot aan de virtuele eindronde: de FIFA World Cup Final™. Maak het beslissende doelpunt en zet je hele land op zijn kop! Alles wat fans zo mooi vinden aan de World Cup, komt tot in de kleinste details tot leven: confetti, slingers en vuurwerk, net als in het echte toernooi.

Voor het eerst kun je online een compleet en realistisch World Cup-toernooi spelen. Maak de dromen van je land waar en neem het op tegen supporters die uitkomen voor rivaliserende landen. Overleef de groepsfase en de knockoutronden, win de finale en word kampioen van de 2010 FIFA World Cup South AfricaTM. Voor supporters van landen die zich niet hebben geplaatst voor Zuid-Afrika, is dit de kans om de kwalificatie opnieuw te spelen en de geschiedenis te herschrijven. Door alle gameplay-vernieuwingen maak je de reis van kwalificatie naar eindtoernooi van heel dichtbij en heel intens mee. Voor elk land zijn er tactieken voor thuis- en uitwedstrijden. Er zijn ook specifieke omstandigheden die invloed hebben op het spel, bijvoorbeeld de hoogte waarop wordt gespeeld; spelers raken sneller uitgeput en de hoogte is zelfs van invloed op de baan van de bal.

EA SPORTS 2010 FIFA World Cup voor de Wii is ontworpen in een stijl die aansluit bij de rijke en levendige cultuur van de eerste FIFA World Cup™ die in Afrika wordt gehouden. De game zit vol actie die vrienden bij elkaar brengt in hun strijd om de 2010 FIFA World Cup. Reis virtueel de wereld rond in het speltype Zakumi's dreamteam en neem het in directe confrontaties op tegen alle 32 landen die meedoen in Zuid-Afrika. Begin je reis met een willekeurig team en kies daarna je eigen spelers door na een overwinning een speler van de tegenstander weg te kapen. Win uitdagingen en kies spelers tot je de hele wereld hebt veroverd. En je kunt je team gewoon opslaan op je Wii-afstandsbediening en meenemen als je ergens anders gaat spelen.

Neem de komende maanden regelmatig een kijkje op http://www.easports.com voor meer informatie over functies voor alle beschikbare platforms.

2010 FIFA World Cup, ontwikkeld door EA Canada, wordt in Europa en Azië op 30 april 2010 uitgebracht en zal in Noord-Amerika al vanaf 27 april beschikbaar zijn. Er zijn nog geen classificaties beschikbaar.

Bron: EA
Next articleNintendo zag niks in Natal-technologie Previous articleSonic & SEGA All-Stars Racing screenshots

Reacties van gebruikers

Avatar
dw4 | 27 januari 2010 20:09 | #180037
mooi! Smile
Avatar
Hyrule_Hero | 28 januari 2010 14:25 | #180054
Die gaan we lekker Downl.... euh kopen voor de 360! op de Wii word ie toch poeep!
Avatar
Arch | 28 januari 2010 21:34 | #180069
wii versie wordt niks, niet eens online
Avatar
jutje | 06 september 2010 13:17 | #189627
saai

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

2010 FIFA World Cup South Africa

Platform: Wii
Genre: Sports
Ontwikkelaar: EA Canada
Uitgever: EA Sports
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 0
Releasedatum: 30 april 2010

Screenshots