"GoldenEye boeit Activision niet" Nieuws | 04 september 2010 22:07 | Auteur: Marcel

Martin Hollis haalt hard uit naar Activision.

Martin Hollis, de ontwerper van GoldenEye 64 heeft geen goed woord over voor Activision. De ex-Rare developer vergelijkt Activision met het EA van een aantal jaar geleden: \"Het is ongetwijfeld een zakelijke beslissing geweest om een GoldenEye remake te maken. Het management van Activision is niet geïnteresseerd in GoldenEye. Sterker nog, ik kan me niet voorstellen dat ze uberhaupt in games geïnteresseerd zijn."


Martin Hollis heeft wel lof voor de ontwikkelaar van GoldenEye Wii. \"Ik ben bekend met Eurocom en ik mag ze wel. Ik ben er van overtuigd dat zij alles gegeven hebben."

Bron: Official Nintendo Magazine
Next articleCoD: Black Ops voor Wii krijgt voice chat Previous articleMagische beelden van Epic Mickey

Reacties van gebruikers

Avatar
Nathaniël | 04 september 2010 22:18 | #189603
Terecht. Dat hele bestuur van Activision mag van mij opkrassen.
Avatar
Gatygun | 04 september 2010 22:51 | #189606
zal niet gebeuren, aangezien ze gesponsert worden door blizzard. en die heeft nu eenmaal het grote geld in zijn bezit wegens enorme hit games die over het algemeen niet illigaal gedraait worden. En dus een enorme cash flow genereren.

Ik vindt echter zijn uitleg een beetje bekrompen, waarom vergelijkt hij hun daarmee?. wat is de rede hiervoor?
dat staat er niet bij.

Kijk ik kan ook wel zeggen, tja ik vindt die het slechte persoon die er is en dat meen ik echt. omdat ik dat vindt?. ja maar waarom lol?

beetje meer info had wel gemogen waarom. beetje iets zwartmaken zonder ook maar iets toe te lichten is een beetje zwakjes
Avatar
Bas | 05 september 2010 00:03 | #189610
Sterker nog, het is tegenwoordig activision blizzard. Staat ook zo beursgenoteerd op de Nasdaq. Maar goed, ik ben al lang blij dat activision met z'n klauwen van black ops is gebleven.
En nathaniël, inderdaad. Na onder andere de faal van no dedicated servers voor modern warfare 2 en de DLC kan activision naar de pomp lopen.
Avatar
626b | 05 september 2010 11:15 | #189613
Nou, mij boeit Goldeneye Wii wel.
Avatar
Rts_boz | 05 september 2010 12:44 | #189614
Hij heeft gelijk, we zien nu goldeneye en DKC terugkomen en no way dat deze games ook maar in de buurt kunnen komen van de Rare klassiekers. Snel geld maken is waar t ze om draait, net als wanneer er een nieuwe indiana jones uitkomt.
Avatar
Zapp-x | 05 september 2010 23:06 | #189625
Nee, dan Rare. Het bedrijf dat er eens per 3 jaar een game uitpoept. En over originaliteit maar te zwijgen. Viva Piñata is de laatste unieke game die ze gemaakt hebben, en dat is inmiddels ruim 4 jaar geleden.
Avatar
Martijn | 06 september 2010 21:31 | #189635
"Donkey Kong Country Returns" gooit bij mij dan toch hogere ogen dan de nieuwe GoldenEye. Van "Donkey Kong Country Returns" heb ik best hoge verwachtingen.

Natuurlijk verwacht ik geen "Donkey Kong Country 4", maar wel een waardig vervolg. Als het kan, met "Metroid Prime" 1 t/m 3 in het achterhoofd, hoop ik dat Retro van de nieuwe "Donkey Kong County" een superspel kan maken, zoals Rare het vroeger zou hebben gedaan in hun beste jaren.

Nieuwe GoldenEye...Nooit verwacht, nu er intussen vele nieuwe Bondfilms zijn verschenen. Die titel staat in de gameswereld natuurlijk wel gevestigd, maar ik hoop niet dat ze het zich daardoor makkelijk proberen te maken. Dan krijg je zo'n incashtitel, die het origineel geen eer aan doet.

Hopelijk maken ze er iets goeds van. Ik heb het origineel op de N64 helaas nooit kunnen spelen. Ik weet echt niet of ik het een leuke game zou vinden (ik hou niet zo van FPS). Bij dit spel krijg ik echter wel het gevoel, dat ik beter die oude game zou kopen dan de nieuwe (bij wijze van spreke, want ik heb geen N64).
Avatar
Snader | 12 september 2010 20:23 | #189722
Ik had precies dezelfde vergelijking in mijn hoofd: Activision is EA van een paar jaar terug. Die poepten vroeger ook gewoon ieder jaar (in hun geval sport)spellen uit zonder echt verandering aan te brengen. Dat idee heb ik heel erg bij Activision met hun Guitar Hero, Tony Hawk en Call of Duty reeksen. En hebben ze een studio die deze trend wil doorbreken (Infinity Ward), verneuken ze de hele studio om te proberen onder de beloofde bonuses uit te komen. Bobby Kotick is zo'n geldwolf. Hij kwam ook met een betaalconcept voor online gamen van Call of Duty, omdat hij geen geld ziet van het online gamen dmv Xbox Live, maar Microsoft wel. Microsoft is dan ook degene die de infrastructuur levert en hoort te onderhouden. Daarom krijgen zij betaalt.
Ik vind het sowieso een vreemd concept dat Activision en Blizzard gefuseerd zijn. Activision poept zo veel mogelijk uit, terwijl Blizzard alle tijd neemt om spellen zo optimaal mogelijk te maken.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

GoldenEye 007

Platform: Wii
Genre: FPS
Ontwikkelaar: Eurocom
Uitgever: Activision Blizzard
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 05 november 2010

Screenshots