Eerste ingame gameplay-video van Splinter Cell 3D Media | 11 maart 2011 20:13 | Auteur: Quint | Bron: FrenchGamers

Het is wat laat gezien de releasedatum van de game, maar we hebben eindelijk de eerste bewegende beelden voor je van Splinter Cell 3D.

Tom Clancy’s Splinter Cell 3D is een remake van Splinter Cell: Chaos Theory, maar dan in 3D. In de game wordt Sam Fisher naar het Koreaans schiereiland gestuurd om de derde wereldoorlog te voorkomen. Hij begeeft zich achter de vijandelijke linies en moet onderzoeken wie de USS Clarence E Walsh, de meest geavanceerde kruiser van de VS, tot zinken heeft gebracht. Zijn onderzoek wijst uit dat zijn oorlogskameraad Douglas Shetland, Displace International en contactpersoon admiraal Otomo van de Third Echelon Information Self Defense Force (I-SDF) de belangrijkste partijen zijn achter de ramp. Zij zijn van plan om de buitgemaakte Masse Kernels te gebruiken, om zo de derde wereldoorlog te ontketenen. Sam moet hun linies zien te infiltreren en hun daden aan het licht proberen te brengen, voordat ze erin slagen om een nieuw en dodelijk wereldwijd conflict te veroorzaken.

Hieronder vind je de eerste bewegende beelden van Tom Clancy’s Splinter Cell 3D welke op 25 maart 2011 in de Europese winkels ligt.

Next articleEuropese Super Monkey Ball 3D launchtrailer Previous articleBlazblue: Continuum Shift 2 bevestigd voor Europa

Reacties van gebruikers

Avatar
Masterswordish | 12 maart 2011 12:37 | #196513
Met enorm veel afstand het vetste deel uit de serie.
Avatar
DarkCaBo | 13 maart 2011 13:04 | #196525
lijkt me niks...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Tom Clancy's Splinter Cell 3D

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Stealth
Ontwikkelaar: Ubisoft
Uitgever: Ubisoft
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 25 maart 2011

Screenshots