Gerucht: Rayman Origins krijgt een vervolg Nieuws | 23 april 2012 19:05 | Auteur: Quint | Bron: Kotaku

Ubisoft zou volgens een marketing-onderzoek bezig zijn met Rayman Origins 2.

Rayman Origins is nog niet eens uitgebracht op de Nintendo 3DS of er zou al een vervolg in de maak zijn bij Ubisoft. De console-versies voor de Wii, Xbox 360 en PS3 liggen echter al sinds november 2011 in de winkels en zoals bleek uit onze review van het Wii-deel was de game overweldigend goed: het cijfer 9.0 spreekt boekdelen. Andere media waren het hier mee eens en de game werd dan ook doorgaans geroemd.

Helaas was het spel geen commerciële hoogvlieger, maar Ubisoft wist er toch winst uit te slaan. Dit is dan ook mogelijk de reden, dat men achter de schermen wellicht al bezig is met een vervolg.

De website Kotaku heeft screenshots toegestuurd gekregen, waarin een survey van het marketing-bureau Arkenford, een vaste cliënt van Ubisoft, te zien is met daarin vragen over een vervolg op Rayman Origins. Het spel zou een 'lange en intense' campagne kennen, opnieuw gameplay met vier spelers ondersteunen en 'compleet nieuwe settings: legendarische werelden gevuld met kastelen, vampieren, spoken, Griekse goden of draken' bevatten.

Voor nu is een officieel bericht van Ubisoft uitgebleven. Uit het verleden blijkt dat uitgevers vaker gebruik maken van dit soort surveys, waardoor eerder al Epic Mickey 2 uitlekte in een survey van 2011. Wellicht dat de E3 van dit jaar, die plaatsvindt van 5 juni tot en met 7 juni, meer helderheid zal bieden omtrent een mogelijk Rayman Origins-vervolg.

rayman_origins_2-1

rayman_origins_2-2

rayman_origins_2-3
Next articleBIT.TRIP COMPLETE Previous articleZack & Wiki: Quest for Barbaros’ Treasure-producer wil een...

Reacties van gebruikers

Avatar
Elm | 24 april 2012 14:10 | #208011
collapse
Eerst deel 1 maar eens kopen
Avatar
Martijn | 24 april 2012 19:49 | #208014
Reactie op post #208011 van Elm
Is wel een aanradertje Smile . Vloeiend en stijlvol platformspel met humor. Het is heel vrolijk en kan zelfs een rotdag goed opbeuren. Zelf al veel plezier met "Rayman Origins" gehad.

Een deel 2 zie ik ook wel zitten, al hoeft die nog niet zo snel te volgen. Zolang Rayman geen last krijgt van het konijnenvirus (teveel soortgelijke sequels in te weinig tijd) vindt ik het leuk Smile !

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Rayman Origins

Platform: Wii
Genre: Platform
Ontwikkelaar: Ubisoft
Uitgever: Ubisoft
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 24 november 2011

Rayman Origins

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Platform
Ontwikkelaar: Ubisoft
Uitgever: Ubisoft
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 08 juni 2012