Nieuwe attracties Nintendo Land onthuld: Metroid Blast & Balloon Fight Nieuws | 08 september 2012 11:32 | Auteur: Benjamin | Bron: GoNintendo

Nieuwe info over de minigames van Nintendo Land!

Het volgende nummer van het gamestijdschrift Game Informer staat in het teken van de Wii U. Daarbij heeft het blad onder andere twee nieuwe attracties van Nintendo Land onthuld. Nintendo Land bestaat uit een aantal minigames die elk een eigen Nintendo-thema heeft. Op de E3 onthulde Nintendo onder andere al een Animal Crossing-, Luigi's Mansion-, The Legend of Zelda- en Donkey Kong-minigame. Wij speelden de E3-demo en waren overtuigd van de charme en de potentie van Nintendo Land bij onze hands-on.

De eerste minigame die Game Informer onthult, zagen we twee jaar geleden al als tech demo op de E3. In Metroid Blast is ieders Mii-personage verkleed in een Samus Aran kostuum, waarbij het de bedoeling is om het schip van Samus neer te schieten, dat bestuurd wordt door de vijfde speler middels de Wii U GamePad. De andere vier spelers maken gebruik van een Wii MotionPlus, hetgeen vereist is voor deze minigame. Je kunt deze minigame spelen in verschillende maps, waaronder een Norfair-map. Naast deze mode bevat Metroid Blast ook een mode waarbij je tokens moet verzamelen en is er een co-op mode aanwezig waar je tegen Metroid-vijanden moet vechten.

De andere nieuwe minigame is gebaseerd op de serie Balloon Fight en heeft hier de subtitel Trip Breeze. In deze minigame zweef je door zijwaarts scrollende levels waar zich allemaal obstakels bevinden, zoals vogels en vissen. Je gebruikt de Wii U GamePad om windhozen naar je Mii te tekenen om hem zo in de lucht te houden. Op het scherm van de Wii U GamePad wordt ingezoomd op jouw personage, terwijl op de televisie het hele overzicht van het level weergegeven is. In de game is het de bedoeling om het zo ver mogelijk te schoppen en ook zul je pakketjes af moeten leveren.

Hieronder vind je nieuwe screens van Metroid Blast. Het is nog niet bekend of Nintendo Land gebundeld gaat worden bij de Wii U, maar waarschijnlijk krijgen we daar volgende week tijdens Nintendo's persconferentie meer over te horen.

metroidblast1

metroidblast2

metroidblast3

metroidblast4
Next articleNieuwe screenshots en informatie New Super Mario Bros. U Previous articleescapeVektor

Reacties van gebruikers

Avatar
Martijn | 08 september 2012 12:05 | #211529
Intussen weet ik niet meer wat ik van dit spel moet vinden. De ene keer wordt het geprezen, een andere keer flink afgekraakt. Ik ga er niks meer over zeggen totdat hij uitkomt Smile . Er komt in ieder geval steeds meer inhoud bij, wat de kans dat er iets leuks bij zit in ieder geval vergroot.
Balloon Fight, dat is wel érg klassiek. Leuk dat Nintendo niet vergeet met welke games het allemaal begon ooit. Ook nog een Ice Climber attractie? Smile

Tja, het is weer met lelijke Mii's. Dat vindt ik meestal niet zo leuk, maar hier wordt er weer eens iets anders mee gedaan. Hopelijk pakt het beter uit dan voorheen.
Avatar
yjahmesio | 08 september 2012 12:51 | #211532
wel vet die nintendo land, ik hoor toch meer positieve dingen over dan negatieve. plus f-zero,metroid, zelda, toppers die je kan spelen, wie weet wat voor games er nog meer in zitten. ik ben in elk geval heel benieuwd ernaar!!!
Avatar
offensive | 08 september 2012 14:27 | #211534
Dat de multiplayer leuk gaat worden geloof ik graag. Vraag me echter wel af hoe deze game gaat uitpakken voor singleplayer gamers.
Avatar
SMS | 08 september 2012 15:00 | #211539
F-Zero zag er best slecht en langzaam uit, maar Metroid Blast lijkt me aan de andere hand geweldig. Helaas zoals altijd is het wel weer jammer dat we gedwongen zijn om met lelijke Mii's te spelen.
Avatar
Stonedoll | 08 september 2012 16:09 | #211542
Als het DLC ondersteund zou het leuk blijven. En ik hoop dat ze de Mii's gedetailleerde.
Avatar
vitom10 | 08 september 2012 17:18 | #211544
we horen negatieve dingen en positieve dingen. dit komt omdat er gewoon veel games in zitten en er ook veel meningen zijn. voor iedereen iets Noem je dat.

Metroid ziet er erg vet uit. Mooie licht effecten
Avatar
calvin122 | 09 september 2012 13:06 | #211578
collapse
Hopelijk krijg je dan ook de optie om via DLC nieuwe mini games te kunnen kopen, en de online high score van anderen te kunnen bekijken!
Avatar
Stonedoll | 09 september 2012 20:37 | #211586
Reactie op post #211578 van calvin122
Dat was o.a. ook wat ik bedoelde, om het 'pretpark' uit te breiden. Wie heeft de Intertoys catalogus al binnen? Ik wel, ik ga de Wii U niet pre-orderen maar het blijft leuk om de console te kijken.


Oh en sorry voor het slechte berichtje, ik was met te veel dingen tegelijkertijd bezig...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Nintendo Land

Platform: Wii U
Genre: Party
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 5
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 30 november 2012

Screenshots