Producer David Cox legt uit dat Castlevania: Lords of Shadow 2 niet naar Wii U komt Nieuws | 10 februari 2013 15:52 | Auteur: Quint

Castlevania-producer David Cox vertelt ons in een interview waarom Castlevania: Lords of Shadow 2 niet naar de Wii U komt.

Met de aankondigingen van Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate voor de Nintendo 3DS en Castlevania: Lords of Shadow 2 voor de Xbox 360 en PlayStation 3 van vorig jaar leek het er even op dat die laatstgenoemde titel ook naar de Wii U zou komen. De geruchten deden flink de ronde, maar ontwikkelaar MercurySteam ontkende deze al gauw. Een reden waarom niet bleef echter uit.

Begin dit jaar vroeg een fan via Twitter opnieuw aan MercurySteam-producer David Cox of er een kans bestaat dat Castlevania: Lords of Shadow 2 alsnog op de Wii U verschijnt. Meneer Cox reageerde hierop met "Geen kans." Wij hadden onlangs een interview met de beste man om over de Nintendo 3DS-game Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate te praten, welke binnenkort online zal verschijnen, en wij vroegen hem meer uitleg te geven bij dit antwoord. Hij zei hierop het volgende (vertaald):

"De reden wat we geen Wii U-versie maken van Castlevania: Lords of Shadow 2 heeft alles te maken met onze interne mogelijkheden. We hebben een gelimiteerd aantal mensen dat werkt aan de titel. Er werkte ongeveer 60 mensen aan het eerste deel en dat is een vrij klein team. Met het tweede deel is dat team wat groter geworden, maar om een Wii U-versie te maken, hebben we nog zeker zo'n 20 of 30 extra mensen nodig. We zitten daarbij al ver in de ontwikkeling van Lords of Shadow 2, dus het is heel lastig om nu nog aan een Wii U-deel te beginnen zonder dat de complete ontwikkeling van het spel eronder zou lijden. Dat is de enige reden dat er geen Wii U-versie op komst is, het is niet zo dat we het niet zouden willen doen, het is voor ons alleen op dit moment geen optie."
Next articleZes minuten aan direct-feed gameplay-beelden Sonic & All-Stars... Previous articleCapcom geeft beelden en info van monster Brachydios uit Monster...

Reacties van gebruikers

Avatar
Xord | 10 februari 2013 20:46 | #216566
I dont mind him. Ik heb genoeg aan Mirror of Fate.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.