David Cox: "Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate blijft een 3DS-exclusive" Nieuws | 10 februari 2013 17:00 | Auteur: Quint

MercurySteam-producer David Cox laat in ons interview met hem weten dat men geen plannen heeft om Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate naar andere platformen naast de Nintendo 3DS te brengen.

Afgelopen dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat MercurySteam, de ontwikkelaar van Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate, open zou staan om een HD-versie van de Nintendo 3DS-Castlevania naar andere platformen te brengen. Het enige wat ze tegen leek te houden, was een exclusiviteitsdeal met Nintendo.

In ons interview met MercurySteam-producer David Cox, dat binnenkort online zal verschijnen, laat hij weten enigszins terug te komen op zijn woorden. Er zijn inderdaad HD-assets van de game verkrijgbaar, maar er zijn op dit moment geen plannen om de game ook naar andere platformen te brengen (vertaald):

"De reden dat we Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate eerst in HD hebben gemaakt om vervolgens de beelden aan te passen aan de Nintendo 3DS is omdat het een bekende techniek is bij het maken van videogames om de kwaliteit te behouden bij het verkleinen van het beeld. We gebruiken ook veel PC's bij het ontwikkelen van de Nintendo 3DS-versie, maar dat betekent niet dat er ook een PC-deel aan zit te komen.

Ook al hebben we HD-assets voor de game, het spel is zo goed als volledig ontworpen voor de Nintendo 3DS: het is altijd onze focus en intentie geweest om de game daarop uit te brengen. We hebben geen plannen om de game naar HD-consoles te brengen. We hebben geen plannen om er een andere versie van te maken. Het spel is ontworpen om met twee schermen te spelen en om gebruik te maken van de mogelijkheden van de 3DS.

Het is niet ongebruikelijk voor ontwikkelaars om de HD-assets van een bepaalde game te bewaren en om ze eventueel in te zetten voor toekomstige projecten, maar op dit moment hebben we niets in de planning staan.
"


Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate ligt vanaf 8 maart 2013 in de Europese winkels voor de Nintendo 3DS.
Next articleSkylanders Giants Previous articleZes nieuwe screenshots van Assassin’s Creed III De Tirannie...

Reacties van gebruikers

Avatar
BlackI3lue | 10 februari 2013 17:14 | #216560
Voor hoelang??? Of komt ie ook uit de op de PS3 en Xbox als een HD versie.. ik geloof niks meer van de exclusieve titels...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.