Level-5 registreert Fantasy Life in Europa: kans op lokalisering stijgt Nieuws | 21 maart 2013 16:44 | Auteur: Quint | Bron: Siliconera

Level-5 legt Fantasy Life vast in Europa, wat de kans op een release buiten Japan doet stijgen.

Fantasy Life voor de Nintendo 3DS is een RPG met Animal Crossing-achtige gameplay. De speler leeft in een klein dorp in een zelfgedecoreerd huis. Het is hier mogelijk om in de spelwereld rond te lopen en een zelfgekozen beroep uit te oefenen. Het spel kent daarbij een geheel RPG-avontuur waarbij je moet vechten tegen monsters met behulp van verschillende wapens die ieder weer vier verschillende uitvoeringen kennen. Je kunt bovendien verscheidene items bij je dragen en deze gebruiken om bijvoorbeeld jezelf te genezen.

Fantasy Life is in Japan een gigantisch succes. Als dank daarvoor komt ontwikkelaar Level-5 later dit jaar met zeer uitgebreide DLC die onder andere een online modus toevoegt aan het spel.

Nu komt het nieuws naar buiten dat de ontwikkelaar 'Fantasy Life' op 12 maart vast heeft laten leggen als trademark binnen Europa. Een trademark in Amerika is er nog niet, maar het verhoogt in ieder geval de kans dat het spel ook buiten Japan zal verschijnen. Level-5 heeft tevens een uitgebreide geschiedenis was betreft lokalisaties buiten Japan: onder meer de Professor Layton-games en de Inazuma Eleven-games zijn eerder buiten Japan verschenen.

Fantasy Life ligt sinds 27 december 2012 in de Japanse winkels. Over een eventuele Europese releasedatum is nog niets bekend.

Next articleEuropese releasedatum Toki Tori 2 bekend gemaakt met releasetrailer Previous articleLuigi's Mansion 2-ontwikkelaar werkt aan 'nieuwe, extreem geheime...

Reacties van gebruikers

Avatar
Banjo | 21 maart 2013 17:36 | #217715
Geweldig nieuws!!
Avatar
Lieve Jongen | 21 maart 2013 23:22 | #217737
Laat maar komen in Q4 zodat we eerst van AC kunnen genieten.
Als je een 3DS heb hoef je je voorlopig niet te vervelen!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Fantasy Life

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Simulation RPG
Ontwikkelaar: Brownie Brown
Uitgever: Level-5
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 26 september 2014

Screenshots