N1ntendo introduceert haar nieuwste redactielid: Roland Nieuws | 25 maart 2013 00:00 | Auteur: Quint

Na Marco mogen we nog een ander redactielid verwelkomen: Roland!

Gisteren mochten we Marco als nieuwkomer verwelkomen binnen de redactie en vandaag is het de beurt aan Roland. Roland begon zijn proefperiode tegelijkertijd met Marco en heeft deze ook succesvol af weten te ronden. De volledige redactie kun je hier vinden.

Speciaal voor jullie, stelt ook hij zich voor:

Beste N1ntendo-bezoekers,

Mijn naam is Roland Vermeer, ik ben een jongen van zeventien jaar en ben woonachtig in het Noord-Brabantse Oisterwijk. Vanaf mijn kindertijd ben ik al actief bezig met games. Zo ben ik al vroeg begonnen met het spelen van videospellen en ik heb op mijn zevende mijn eerste computerspel gemaakt als verjaardagscadeau voor iemand. Op dit moment zit ik in mijn examenjaar van de havo. Na de havo wil ik Game Design gaan studeren bij de NHTV in Breda. In mijn vrije tijd doe ik eigenlijk bijna niets anders dan gamen en voor N1ntendo schrijven.

Nintendo blijft altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben. De eerste spelcomputer die ik kreeg was de NES, waar ik vooral veel Super Mario en Double Dragon op gespeeld heb. Naarmate er nieuwe consoles uitkwamen ,bleef ik altijd Nintendo-spelcomputers kopen. De reden hiervoor is dat bij elke Nintendo-spelcomputer het Nintendo-gevoel terugkeerde. Iedere keer als ik een nieuw Nintendo-spel kreeg of kocht, bleef ik het uren achter elkaar spelen terwijl dat bij spellen van andere bedrijven niet zo was (op uitzonderingen na). Mijn favoriete spellen zijn dan ook vooral Nintendo-spellen zoals The Legend of Zelda en de Super Mario-games.

Dankzij mijn obsessie voor Nintendo ben ik het hele internet af gaan zoeken naar nieuws over Nintendo. Hierdoor ben ik uiteindelijk bij N1ntendo.nl beland. N1ntendo bood voor mij al de informatie waar ik naar op zoek was en ik besloot daarop om lid te worden. Toen ik een oproep op N1ntendo zag staan waarin stond dat er nieuwe redactieleden gezocht werden, moest ik wel reageren aangezien ik games en journalistiek erg interessant vind. Ook is het de ideale manier om door te kunnen stromen in de gaming-industrie en daarom dubbel zo geschikt voor mij. Na mijn proefperiode succesvol te hebben doorlopen kan ik mij nu eindelijk een volwaardig redactielid noemen. Naast dat het mooi op mijn CV staat is het ook nog eens erg leuk om te doen. Ik zal mijn best doen om jullie zo veel mogelijk tevreden te stellen met nieuws en artikelen over Nintendo, jullie zullen nog veel van mij zien op N1ntendo.

Met vriendelijke groet,

Roland


Roland
Next articleMega Man 4, 5 en 6 naar de Nintendo 3DS eShop & trailer, geen... Previous articleVeel nieuwe details, screenshots en artwork van Shin Megami...

Reacties van gebruikers

Avatar
MYVGW | 25 maart 2013 01:41 | #217846
hm, ben net zo oud als hij. geen idee of het mogelijk zou zijn voor mij om bij jullie te zitten. ik heb er waarschijnlijk geen tijd voor. in ieder geval. veel plezier roland!
Avatar
JoelSch1 | 25 maart 2013 17:21 | #217853
collapse
Veel plezier! Alleen hoe oud was je dan toen je die nes kreeg? Want toen jij geborgen was, was toch zelfs al de SNES uit? En ik ben 14, en ik speelde voor het eerst een echt spel toen ik ongeveer 4 of 3-1/2 was, dus als jij ongeveer met die leeftijd starte was toch zelfs al de N64 uit? Ik vraag het gewoon af Razz . Want dan had je wel laat een NES toch, ik bedoel waarom dan geen SNES of (misschien) als die er al was een N64?
Avatar
Roland | 25 maart 2013 19:56 | #217858
Reactie op post #217853 van JoelSch1
Allereerst iedereen bedankt!
Toen ik de leeftijd had bereikt waarop ik bekwaam was om videospellen te spelen hadden mijn ouders alleen nog maar een NES waarop ik kon spelen. Niet veel later, toen ik een jaar of 5 was, kregen wij er ook een Nintendo 64 bij waarop ik erg veel gespeeld heb. De SNES heb ik jammer genoeg nooit gehad, maar daar heb ik wel nog vaak op gespeeld bij een vriend.
Avatar
Twan | 29 maart 2013 08:40 | #217969
Gefeliciteerd, Roland!
Dit is echt iets voor jou. Succes Very Happy

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.