"Deus Ex: Director's Cut blijft exclusief voor de Wii U'' en eerste trailer van de game Nieuws | 03 april 2013 14:46 | Auteur: Mink | Bron: Siliconera/Penny Arcade

Vandaag is er nieuwe informatie omtrent Deus Ex: Human Revolution Director's Cut online verschenen.

Deus Ex: Human Revolution is een actie RPG die zich afspeelt in de nabije toekomst, in het jaar 2027 waarin de multinationale ondernemingen groter zijn dan de controle van de regeringen. De speler vertolkt de rol van Adam Jensen, een nieuwe directeur van de beveiliging van één van deze multinationale ondernemingen. Na een aanslag door terroristen is Adam genoodzaakt om grote delen van zijn lichaam te vervangen door geavanceerde prothesen.

Eerder hadden we nieuwe informatie omtrent Deus Ex: Human Revolution Director's Cut. Vandaag hebben we wederom nieuwe informatie van deze Wii U-game.

In een interview vertelt Emile Pedneault, game designer, over de nieuwe content (vertaald):

"We hebben geluisterd naar de feedback. 80% van alles wat nieuw is in de Wii U-versie is gebaseerd op dingen die de spelers hebben gezegd. We weten dat de Boss Fights de meeste kritiek kregen.

(...)

Tevens zal de Director's Cut-versie niet verschijnen op de andere platformen. Het nieuwe grafische beeld, de verbeterde Boss Fights en andere elementen van de Wii U-versie zullen Wii U-exclusief blijven."


Deus Ex: Human Revolution Director's Cut zal op 7 mei 2013 in de Amerikaanse winkelketens liggen voor de Wii U. Wanneer de game in Europa verkrijgbaar zal zijn, is nog niet bekend.

Next articleAction RPG Platformer AeternoBlade in derde kwartaal naar Nintendo... Previous articleNieuwe beelden met ontwikkelaar aan het woord van Toki Tori...

Reacties van gebruikers

Avatar
yjahmesio | 03 april 2013 18:43 | #218106
Yep yep ga ik halen, ziet er gaaf uit!
Avatar
alexer112 | 03 april 2013 20:36 | #218112
Ziet er gaaf uit. En een exclusive, cool !

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Deus Ex: Human Revolution Director's Cut

Platform: Wii U
Genre: Action RPG
Ontwikkelaar: Straight Right
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: Onbekend
Releasedatum: 25 oktober 2013

Screenshots