Veel nieuwe informatie en off-screen beelden van Mario& Luigi: Dream Team Bros. Media | 19 april 2013 11:21 | Auteur: Mink | Bron: Destructoid

Vandaag is er veel nieuwe informatie en off-screen beelden van Mario & Luigi: Dream Team Bros. voor de Nintendo 3DS.

Gisteren hadden we de Europese releasedatum, nieuwe informatie en gameplay-beelden van Mario & Luigi: Dream Team Bros. voor de Nintendo 3DS. Vandaag hebben we wederom nieuwe informatie en off-screen gameplay-beelden van dit spel.

14


Wanneer Luigi in slaap is, kun je verschillende dingen doen met zijn gezicht via het touchscreen. Je kunt hem bijvoorbeeld laten niezen, door zijn neus te kietelen, en hiermee ontketen je een harde windvlaag in de droomwereld waar Mario Princess Peach zoekt. Het grootste doel van de droomwereld is om Pi'llos, de oorspronkelijke inwoners, te vinden en terug te sturen naar hun tropisch eiland. De magische kussens waar Luigi op slaapt zijn zelfs de lichamen van deze Pi'llos. De grote "bad guy" uit dit verhaal heeft deze onschuldige wezens dan ook versteend. Wanneer je de Pi'llos hebt bevrijd, zullen ze een grote hulp zijn in de game.

De gevechten in de "echte wereld" zijn hetzelfde als de voorgaande games: hamer-, spring- en Bros. aanvallen zijn manieren om je vijanden te vernietigen. Tevens is er wederom een systeem waarmee je op het juiste moment op één knop moet drukken om extra schade toe te doen.

3


In de droomwereld zul je ook turn-based gevechten moeten aangaan en deze zijn anders dan in de echte wereld. Mario en Luigi krijgen samen één HP-balk terwijl Mario in zijn eentje zal vechten. Wanneer je een springaanval uitvoert, zal er daarna wel tientallen Luigi's uit de lucht komen vallen om ook een springaanval te doen. Des te meer Luigi's er op het strijdtoneel verschijnen, des te sterker de aanvallen zijn. Omdat je in de droomwereld "alleen" bent, zijn er geen Bros. aanvallen aanwezig. Wel kun je zogenaamde Luiginary aanvallen doen. Deze zagen we in een eerdere video als de Luiginary Ball Attack.

Mario & Luigi: Dream Team Bros. zal op 12 juli 2013 in de Europese winkelketens liggen.

Next articleNBA 2K13 Previous articleNieuwe details en beeldmateriaal van nieuwe The Legend of Zelda:...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Mario & Luigi: Dream Team Bros.

Platform: Nintendo 3DS
Genre: RPG
Ontwikkelaar: AlphaDream
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 12 juli 2013

Screenshots