Link's huis in Light en Dark World uit The Legend of Zelda: A Link Between Worlds Media | 08 oktober 2013 12:07 | Auteur: Mink | Bron: Tinycartridge

Twee screenshots tonen het verschil tussen Link's huis in de Light en Dark World van The Legend of Zelda: A Link Between Worlds voor de Nintendo 3DS.

In The Legend of Zelda: A Link Between Worlds wordt de klassieke 2D-Zelda gameplay gecombineerd met de nieuwe mogelijkheden van de Nintendo 3DS, zoals 3D-beelden en een kaartscherm. Tevens zijn er nieuwe features bedacht voor deze game, zo kun je in een tekening veranderen en over de muren lopen om zo geheime gebieden te ontdekken.

Afgelopen zondag hadden we een vergelijking in beeldkwaliteit van The Legend of Zelda: A Link Between Worlds. Vandaag hebben we een vergelijking tussen het huis van Link in de Light en Dark World.

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds voor de Nintendo 3DS zal 22 november verschijnen in de Europese winkelschappen. Ook zal de game beschikbaar zijn als downloadversie in de Nintendo 3DS eShop.

61

62
Next articleIwata praat wederom over geen Nintendo-games op smartphones Previous articleN1ntendo.nl TV - Firstlook 2013 met sfeerimpressies en hands-on...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 22 november 2013

Screenshots