Sonic op ijs in nieuwe video van Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen - Sotsji 2014 Media | 03 november 2013 00:22 | Auteur: Roland | Bron: GameXplain

Er zijn vandaag nieuwe bewegende gameplay-beelden van Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen - Sotsji 2014 voor de Wii U.

In de nieuwste titel binnen de Mario & Sonic-franchise komen de twee werelden weer tegenover elkaar te staan om deel te nemen aan een groot scala aan sportactiviteiten. Deze hebben dit keer een winters sfeertje, die geheel in het teken staat van de Olympische Winterspelen in 2014. Traditioneel maken de verschillende sporten gebruik van de unieke mogelijkheden van de controller. De eigenschappen van de Wii U GamePad zullen in dit deel dan ook de revue passeren.

Gisteren toonden wij nieuwe bewegende gamelay-beelden op ijs van Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen - Sotsji 2014 voor de Wii U. Vandaag hebben wij nieuwe bewegende gameplay-beelden van de game. De beelden tonen onder andere het schaatsen op een baan die geheel in de stijl van de game Sonic Colours is nagemaakt.

Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen - Sotsji 2014 zal vanaf 8 november in Europa verkrijgbaar zijn voor de Wii U.

Next articleAonuma: "Werken aan meerdere projecten heeft zo zijn voordelen" Previous articlePhoenix Wright: Ace Attorney - Dual Destinies

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen - Sotsji 2014

Platform: Wii U
Genre: Sports
Ontwikkelaar: SEGA
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 08 november 2013

Screenshots