Doe mee aan de Olympische Spelen in de launch trailer van Mario & Sonic - Sotsji 2014 Media | 08 november 2013 18:52 | Auteur: Roland | Bron: Nintendo

Nintendo heeft vandaag de launch trailer van Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen - Sotsji 2014 voor de Wii U vrijgegeven.

In de nieuwste titel binnen de Mario & Sonic-franchise komen de twee werelden weer tegenover elkaar te staan om deel te nemen aan een groot scala aan sportactiviteiten. Deze hebben dit keer een winters sfeertje, die geheel in het teken staat van de Olympische Winterspelen in 2014. Traditioneel maken de verschillende sporten gebruik van de unieke mogelijkheden van de controller. De eigenschappen van de Wii U GamePad zullen in dit deel dan ook de revue passeren.

Vandaag is de de launch trailer van Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen - Sotsji 2014 voor de Wii U vrijgegeven. De trailer toont onder andere de vele verschillende olympische sporten die Mario en Sonic met hun vrienden uitvoeren. Ook is te zien hoe de Wii U GamePad gebruikt kan worden in het spel.

Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen - Sotsji 2014 is vanaf vandaag in Europa verkrijgbaar voor de Wii U.

Next articleArtwork en screenshots van One Piece: Romance Dawn Previous articleProfessor Layton en de Erfenis van de Azran

Reacties van gebruikers

Avatar
SpijkerJasper | 09 november 2013 12:17 | #226305
0:26 Star Wars Episode I Racer Razz

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen - Sotsji 2014

Platform: Wii U
Genre: Sports
Ontwikkelaar: SEGA
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 08 november 2013

Screenshots