EDGE officieel bevestigd voor de Nintendo 3DS eShop, gelijk aan de Wii U-versie Nieuws | 21 november 2013 22:37 | Auteur: Roland | Bron: Nintendo Life

De Nederlandse ontwikkelaar Two Tribes heeft vandaag bevestigd dat de game EDGE naar de eShop Nintendo 3DS komt.

EDGE is een puzzelspel waarbij je een kubus speelt. Deze kubus moet je over een bepaald veld zien te krijgen om uiteindelijk de finishlijn te halen. Des te sneller je dit bereikt, des te beter je score is.

Vandaag heeft de Nederlandse ontwikkelaar Two Tribes bevestigd dat EDGE naar de eShop van de Nintendo 3DS komt. De handheld-versie zal overgezet worden door de ontwikkelaar Cosmigo en zal grotendeels hetzelfde zijn als de Wii U-versie, inclusief de hoeveelheid levels. Het enige verschil zal, volgens Two Tribes, zijn dat de kaart in de Wii U-versie in de hoek van het scherm getoond wordt, terwijl het bij de Nintendo 3DS-versie op het touchscreen wordt laten zien. Tevens hebben wij de eerste screenshots van de draagbare versie van EDGE. De screenshots tonen onder andere het spel in actie en de kaart op het touchscreen.

EDGE is vanaf vandaag verkrijgbaar in Europa voor de Wii U eShop. Wanneer de Nintendo 3DS eShop-versie van EDGE in Europa verschijnt is nog niet bekend.

1

2
Next articleNintendo’s dilemma Previous articleHandelsmerken geven hints naar westerse lokalisatie van Dragon...

Reacties van gebruikers

Avatar
Volleybaas | 22 november 2013 09:48 | #227117
wingame

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

EDGE

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €1,99
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: Cosmigo
Uitgever: Two Tribes
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 26 december 2013

Screenshots