Bescherm je kasteel in eerste screenshots van de Wii U-versie van CastleStorm Nieuws | 16 december 2013 19:46 | Auteur: Patrick | Bron: Zen Studios

Vandaag zijn de eerste screenshots en de release datum online verschenen van CastleStorm voor de Wii U eShop.

CastleStorm is een tower defense brawler waarbij het je taak is een kasteel op te bouwen en te verdedigen. Ook dien je vijandige kastelen aan te vallen en te veroveren met troepen, helden en katapulten. De game is ondertussen al verschenen voor verschillende andere platformen. Onderaan dit bericht vind je een launch trailer van de PC-versie van de game.

Vandaag is bekendgemaakt dat CastleStorm op 26 december zal verschijnen in de Wii U eShop. Ook zijn de eerste screenshots van de Wii U-versie online verschenen. Verder zijn er nog details bekendgemaakt over het gebruik van de Wii U GamePad. De game is volledig speelbaar op de GamePad en het is ook mogelijk om in de lokale multiplayer tegen elkaar te spelen. Hierbij speelt één van de twee spelers op de GamePad.

Zen Studios laat weten middels een persbericht (vertaald):

CastleStorm maakt volledig gebruik van de Wii U GamePad. Op de GamePad wordt alle actie getoond waardoor je de game volledig kunt spelen zonder TV. Naast het gebruik van het touchscreen kun je alle functies ook aansturen door de knoppen en sticks te gebruiken. In de lokale multiplayer speelt één van beide spelers op de Wii U GamePad terwijl de andere op de TV speelt.


CastleStorm zal vanaf 26 december beschikbaar zijn in de Wii U eShop tegen een prijs van €9,99.< >
Next articleWaarom de Wii U? Previous articleShantae and the Pirate's Curse komt zeer waarschijnlijk pas...

Reacties van gebruikers

Avatar
Captain-Retardo | 17 december 2013 19:15 | #228402
Tof spel, kan het iedereen aanraden.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

CastleStorm

Platform: Wii U eShop
Prijs: €9,99
Genre: Tower Defense Brawler
Ontwikkelaar: Zen Studios
Uitgever: Zen Studios
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 26 december 2013

Screenshots