Video toont verbeterde grafische kwaliteit en nieuwe wapens uit Road Redemption Media | 14 januari 2014 18:29 | Auteur: Mink | Bron: Paul Fish

Het kickstartersproject Road Redemption heeft een grafische update en een nieuw arsenaal aan wapens gekregen voor onder andere de Wii U eShop.

In Road Redemption speel je als een voorwaardelijk vrijgelaten crimineel. Na acht jaar in de gevangenis gezeten te hebben, zul je je omhoog moeten werken naar de top van je oude motorbende. Terwijl je in rang stijgt, wordt duidelijk dat niet al je broeders het beste voorhebben met de club en dat ze misschien zelfs verantwoordelijk zijn voor jouw opsluiting. Je moet een centrale rol spelen in de strijd om de macht met meerdere uitkomsten, afhankelijk van je acties. Je zal, al rijdend op je motor, moeten schieten en uithalen naar je vijanden die net zo hard rondrijden als jij. De game zal tevens een online multiplayer mogelijkheden hebben.

Vandaag hebben we nieuwe informatie omtrent Road Redemption. De ontwikkelaars hebben laten weten dat het spel een grafische boost heeft gekregen en vanaf heden er beter uitziet. Tevens zijn er nieuwe wapens toegevoegd aan dit Wii U eShop-spel. In onderstaande video is te zien wat de veranderingen precies inhouden.

Road Redemption moet dit jaar in onder andere de Wii U eShop verschijnen.

Next articleN1ntendo's eervolle vermeldingen van 2014 Previous articleNintendo biedt excuses aan voor vertraging Nintendo TVii in...

Reacties van gebruikers

Avatar
DarkCaBo | 14 januari 2014 19:21 | #229754
Wordt hier nou niet echt warm of koud van...
Avatar
skull kid | 14 januari 2014 19:28 | #229755
Waarom rijden die auto's allemaal in dezelfde richting?

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Road Redemption

Platform: Wii U eShop
Genre: Race
Ontwikkelaar: DarkSeas Games
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: Onbekend
Releasedatum: 2014

Screenshots