Nieuwe details Transformers: Rise of the Dark Spark geven zicht op het verhaal Nieuws | 17 februari 2014 12:00 | Auteur: Erik | Bron: Slashgear / Unicron

Er is nieuwe informatie opgedoken over de eeuwig durende strijd tussen de Autobots en de Decepticons in Transformers: Rise of the Dark Spark voor de Nintendo 3DS en Wii U.

Het actiespel Transformers: Rise of the Dark Spark speelt zich af tijdens de 'Age of Extinction', een verhaal dat vrijwel parallel loopt aan de bijbehorende film die halverwege dit jaar uitkomt. Zoals gister tijdens de aankondiging al werd gemeld, benadrukken de ontwikkelaars dat de game ook genoeg eigen elementen kent. In het spel kun je bijvoorbeeld kiezen of je de Autobots of juist de Decepticons vertegenwoordigd. Dit houdt grofweg in dat je de planeet probeert te beschermen of juist aan gruzelementen probeert te knallen.

1


Het ene deel van het verhaal van Rise of the Dark Spark speelt zich op onze eigen blauwe planeet, terwijl de andere helft zich voltrekt op 'Cybertron'. De storymode biedt verder ruimte aan een doorloop van één tot vier spelers samen op de bank. Ook is er een zogenoemde 'Escalation'-modus. Hier zijn vrijwel geen details over vrijgegeven, maar het is wel bekend dat je deze co-op online kunt spelen met maximaal vier spelers.

Daarnaast is bekend dat Peter Cullen de stem van Optimus Prime verzorgt en dat Gregg Burger ditzelfde doet voor Grimlock. Edge of Reality zal zich, tot slot, ontfermen over de Wii U-versie, terwijl Wayforward vermoedelijk die voor de Nintendo 3DS maakt.

Transformers: Rise of the Dark Spark ligt medio dit jaar in de Europese schappen voor de Wii U en Nintendo 3DS.
Next articleDonkey Kong Country: Tropical Freeze Previous articleMeet the Kongs

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Transformers: Rise of the Dark Spark

Platform: Wii U
Genre: Action
Ontwikkelaar: Edge of Reality
Uitgever: Activision
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 27 juni 2014

Transformers: Rise of the Dark Spark

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Strategy RPG
Ontwikkelaar: WayForward
Uitgever: Activision
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 27 juni 2014