Nieuwe screenshot van Sonic Boom toont de mogelijke gebruikersinterface Media | 19 april 2014 23:49 | Auteur: Roland | Bron: Spindash.de

Er is een nieuwe screenshot online verschenen van Sonic Boom, welke uitkomt voor de Wii U en de Nintendo 3DS.

Sonic keert samen met Tails, Knuckles en Amy terug voor een nieuwe titel in de Sonic-franchise. In Sonic Boom voor de Nintendo 3DS en Wii U zijn de helden in uiterlijk volledig op de schop genomen. Dit vanwege Sega's visie op de komende generatie van Sonic. De nieuwe look zal eerst opgenomen in een nieuwe animatieshow met Sonic en zijn vrienden, maar zal ook verwerkt worden in het aankomende Sonic Boom.

Vandaag hebben wij een nieuwe screenshot van Sonic Boom, welke uitkomt voor de Wii U en de Nintendo 3DS. De screenshot is van een vroege versie van de game die nog in ontwikkeling is en toont onder andere Sonic die op een stenen platform staat. Opmerkelijk is dat deze screenshot een gebruikersinterface laat zien die mogelijk in de volledige game verwerkt kan worden. Ook toont het een camerahoek die mogelijk gebruikt gaat worden in het uiteindelijke spel.

Wanneer Sonic Boom voor de Wii U en de Nintendo 3DS in de winkelschappen verschijnt is nog niet bekend.

17
Next articleNintendo is deze Pasen aanwezig als co-sponser bij het Witte... Previous articleWerelden komen samen in nieuwe details van Transformers: Rise...

Reacties van gebruikers

Avatar
Banjo | 20 april 2014 10:41 | #233415
collapse
Ziet er nog steeds twijfelachtig uit.. Hopelijk laten ze op de E3 wat meer zien.
Avatar
Martijn | 20 april 2014 15:37 | #233425
Reactie op post #233415 van Banjo
collapse
Dat is niet vreemd met zo'n onduidelijk plaatje natuurlijk, schuin gefotografeerd van een TV. Mag er toch vanuit gaan dat het wat wordt, anders heeft Sega wel een hele grote fout gemaakt. Er zit ook nog een televisieserie aan vast, dus het lijkt me uitermate slecht als dit project zou floppen. Dan neem ik Sonic ook nooit meer serieus, met een zoveelste faalproject op zijn naam.

Maar zover is het nog lang niet. Kan best nog een voorname titel worden. Als het aanslaat (wat ook van de TV serie kan komen), kan het mogelijk een redelijk aantal Wii U's verkopen. Eerst maar eens wachten op nieuwe beelden.
Avatar
Banjo | 20 april 2014 18:58 | #233430
Reactie op post #233425 van Martijn
SEGA heeft al een enorme fout gemaakt met Sonic Lost World. Dat ZAG er ontzettend goed uit maar aan het einde bleek het een van de slechtste Sonic games van de afgelopen tijd te zijn geweest. Niet dat Colours en Generations beter waren; Sonic games zijn sowieso niet meer dan half goed of zelfs slecht de laatste tijd.
Echt jammer.
Avatar
SMS | 20 april 2014 14:22 | #233423
collapse
Het spel ziet er redelijk uit. De onnodige redesigns? Niet zo veel.
Avatar
Martijn | 20 april 2014 15:42 | #233426
Reactie op post #233423 van SMS
Ben nu wel wat gewend eraan. Het enige redesign dat echt vreemd uit de hoek komt, is Knuckles. Het blijft raar hoe hij ineens zo groot is. Hoort bij zijn rol in het spel, als de krachtpatser van het stel. Moet meteen een cliché spierbundel worden blijkbaar. Dat vindt ik minder...

Verder vindt ik het niet zo dramatisch. Denk eens terug aan de overgang van Classic Sonic naar Modern Sonic. Dat lange lijf en die groene ogen werden niet op prijs gesteld door velen, maar zijn toch geaccepteerd. Dat kan met de nieuwe design voor "Sonic Boom" ook zo gaan. Alles wat vreemd is wordt normaler, naarmate je er meer aan went.

We zien wel wat er gebeurd. Smile

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Sonic Boom: Rise of Lyric

Platform: Wii U
Genre: Platformer
Ontwikkelaar: Big Red Button Entertainment
Uitgever: SEGA
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 21 november 2014

Sonic Boom: Shattered Crystal

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Platformer
Ontwikkelaar: Sanzaru Games
Uitgever: SEGA
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 21 november 2014