Adventure Time: The Secret of the Nameless Kingdom aangekondigd voor de Nintendo 3DS Nieuws | 08 mei 2014 20:41 | Auteur: Roland | Bron: Little Orbit

Little Orbit kondigt vandaag Adventure Time: The Secret of the Nameless Kingdom aan voor onder andere de Nintendo 3DS.

Vandaag kondigt Little Orbit een nieuw deel aan in de Adventure Time-serie. Het nieuwe deel moet Adventure Time: The Secret of the Nameless Kingdom gaan heten en zal een top-down ervaring gaan bieden, waarbij de spelers zich kunnen wanen binnen een nieuw avontuur, vol met puzzel-oplossende elementen. Volgens de uitgever doet het spel denken aan de vroegere hoogwaardige fantasie-games.

In Adventure Time: The Secret of the Nameless Kingdom nemen de spelers de rol aan van zowel Finn als Jake, waarna ze het Naamloze Koninkrijk zullen verkennen. Dit koninkrijk is een mysterieuze regio binnen de landsgrenzen van the Land of Ooo. De twee personages zullen binnen deze wereld verborgen geheimen vinden en alle uithoeken van het nieuwe koninkrijk ontdekken, welke speciaal gemaakt is voor het spel. Tevens zullen er nieuwe personages en wezens te benaderen zijn die nog nooit eerder zijn gezien.

Adventure Time: The Secret of the Nameless Kingdom zal in november van dit jaar uitkomen voor de Nintendo 3DS, PlayStation 3, Xbox 360 en Steam. Er staat geen release gepland voor de Wii U.
Next articleHyrule Warriors komt in de zomer uit in Japan en later dit jaar... Previous articleIwata benadrukt nogmaals waarom Nintendo niet geïnteresseerd...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Adventure Time: The Secret of the Nameless Kingdom

Platform: Nintendo 3DS
Genre: top-down action-adventure
Ontwikkelaar: WayForward
Uitgever: Little Orbit
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 28 november 2014

Screenshots