Producer van Splatoon voor de Wii U vindt spuiten van inkt "een soort vandalisme" Nieuws | 16 juni 2014 16:08 | Auteur: Nathan | Bron: Polygon

In een interview vertelde Hisashi Nogami, de producer van Splatoon voor de Wii U, dat hij inkt spuiten op de grond en muren "een soort vandalisme" vindt.

Splatoon is een nieuwe IP van Nintendo voor de Wii U. Het spel is een soort verkapte third-person shooter, alleen zijn je wapens nu voorzien van gekleurd inkt. Je speelt in een team van vier en de bedoeling is om je tegenstanders te verslaan. Dit doe je door zoveel mogelijk inkt op de omgeving en de vijandelijke spelers te spuiten. De partij die het grootste kleurenspoor heeft achtergelaten is de winnaar.

In een interview gaf de producer van Splatoon te kennen dat hij een belangrijk onderdeel van de game, inkt spuiten, toch aanziet voor een soort vandalisme (vertaald):

"Als je het hebt over inkt spuiten, is dat eigenlijk toch een soort vandalisme. Als iedereen in deze kamer zijn en iemand komt binnen en zegt 'Oké, jongens, maak deze kamer zo smerig als jullie willen'. Dan zal iedereen vast erg blij en opgewonden worden en waarschijnlijk zullen we dingen kapot maken. Ik denk dat veel mensen dit kinderlijke gevoel om rotzooi te maken, om smerig te worden nog steeds hebben. Ik denk dat zij deze game erg leuk gaan vinden, ongeacht hun leeftijd."


Splatoon zal volgend jaar verschijnen, exclusief voor de Wii U.
Next articleBenjamin, Quint, Daan & Marco @ E3 2014 - Dag 3: Nintendo, Activision... Previous articleMii Swordfighters met hun aanvallen in screenshot van Super...

Reacties van gebruikers

Avatar
Mangamusicfan | 17 juni 2014 09:59 | #236725
collapse
En toch heb je helaas dadelijk de 16 jarige kinderen die dit te kinderachtig gaan vinden en liever cod spelen
Avatar
Volleybaas | 17 juni 2014 11:55 | #236732
Reactie op post #236725 van Mangamusicfan
Dat is alleen maar beter, opbokken met die kleine kleuters die toch alleen maar whinen ingame

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Splatoon

Platform: Wii U
Genre: Third-Person Shooter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 29 mei 2015

Screenshots