Gameplay-video's Pokémon Art Academy tonen begin van verhaal en Quick Sketch Media | 18 juni 2014 09:05 | Auteur: Nathan

We hebben twee video's online gezet van Pokémon Art Academy voor de Nintendo 3DS.

Pokémon Art Academy is een spin-off tussen de Pokémon- en de Art Academy-franchises. In de game leer je hoe je met verschillende Pokémon kunt tekenen. Hierbij worden verschillende materialen aan je geïntroduceerd, zoals potlood, pastelkrijt en verf. Het spel bevat veertig lessen op verschillende niveaus. Ook zijn er extra modi, waarin je vrij kunt tekenen.

Vandaag hebben we een video van het spel online gezet, waarin je kunt zien hoe je tekenavontuur zal beginnen. Je maakt kennis met de student Lily en de begaafde professor Andy. Die laatste zal jou onderwijzen in de kunst van het Pokémon tekenen. Verder hebben we nog een video online gezet, waarin we de Quick Sketch-modus uitproberen. In Quick Sketch kies je een Pokémon om te tekenen, bijvoorbeeld Ditto. Je krijgt dan van het spel hulp bij het tekenen. Het gebeurt door de omlijning van de Pokémon en de kijkhoek al weer te geven.

Vanaf 4 juli is het voor iedereen mogelijk om met Pokémon Art Academy te leren tekenen; de game ligt vanaf die dag in de winkels voor de Nintendo 3DS.


Next articleBenjamin, Quint, Daan & Marco @ E3 2014 - Dag 4: Het einde Previous articleAonuma over Miyamoto's betrokkenheid en over technologie uit...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon Art Academy

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Edutainment
Ontwikkelaar: Headstrong Games
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 04 juli 2014

Screenshots