Nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles-game aangekondigd voor de Nintendo 3DS Nieuws | 02 juli 2014 09:01 | Auteur: Michiel V. | Bron: Activision

Activision heeft een nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles-game aangekondigd voor de Nintendo 3DS.

Op 8 augustus 2014 verschijnt de zesde film van Teenage Mutant Ninja Turtles. Onlangs heeft Activision de gelijknamige game aangekondigd voor de Nintendo 3DS. De game is een third-person beat-em up en bevat ook de nodige portie hack-and-slash actie. Elke Turtle heeft zijn eigen krachten en vaardigheden en het is mogelijk om door de game heen tussen de verschillende personages te switchen. Het spel wordt ontwikkeld door Magic Pockets, dat ook verantwoordelijk was voor de vorige Teenage Mutant Ninja Turtles-game op de Nintendo 3DS.

Activision heeft ook al de eerste screenshots en boxart van Teenage Mutant Ninja Turtles voor de Nintendo 3DS vrijgegeven. Hierop zijn de vier Turtles te bezichtigen.

Teenage Mutant Ninja Turtles voor de Nintendo 3DS verschijnt deze zomer.

< >


4
Next articleWinnaars "Best of E3 2014" bekend, Nintendo sleept drie prijzen... Previous articleN1ntendo-redactielid en kameraad, Roland Vermeer, helaas overleden:...

Reacties van gebruikers

Avatar
nintendo23 | 02 juli 2014 11:15 | #237322
Ik hoop in het diepste van mijn hart wanneer Rocksteady klaar is met Batman Arkham night dat ze de Turtles een gruwelijke game bezorgen.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Teenage Mutant Ninja Turtles

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Third-person beat-em up
Ontwikkelaar: Magic Pockets
Uitgever: Activision
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 29 augustus 2014

Screenshots