Korting op Shovel Knight bij aanschaf zowel Wii U als Nintendo 3DS-versie Nieuws | 04 november 2014 12:53 | Auteur: Erik | Bron: Yacht Club Games

Yacht Club Games kondigt een korting van 33% aan voor Shovel Knight bij aanschaf van beide versies.

Shovel Knight is een klassiek ogende 2D-actieplatformer waarin je de rol aanneemt van een kleine ridder met een multifunctionele schep. Dit wapen is de sleutel tot het redden van je geliefde en het verslaan van de kwaadaardige tovenares. Zo kun je met je schep vijanden tot moes slaan, maar ook verborgen schatten opgraven.

De titel komt uit in de eShop van de Wii U en Nintendo 3DS. Mocht je van plan zijn beide versies in huis te halen, kun je 33% korting krijgen op een van deze twee spellen. Beide handhelds moeten hiervoor echter wel gelinkt zijn aan hetzelfde Nintendo ID. De actie geldt tot het einde van dit jaar.

Shovel Knight moet deze maand nog verschijnen in de virtuele winkelketen van de Wii U en Nintendo 3DS. Een concrete verschijningsdatum is echter nog niet gegeven.

21

Next articlePic of the Day Super Smash Bros. Wii U neemt je mee naar helse... Previous articleWin: 1x Bayonetta & Bayonetta 2 First Print Edition

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Shovel Knight

Platform: Wii U eShop
Prijs: €14,99
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: Yacht Club Games
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 06 november 2014

Shovel Knight

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €14,99
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: Yacht Club Games
Uitgever: Yacht Club Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 06 november 2014