The Legend of Zelda x Mario Kart 8 Review | 25 november 2014 23:00 | Auteur: Michiel V.

Downloadable content of kortweg DLC, het is iets waar de laatste tijd heel wat heisa over bestaat. Waar sommigen het totale geldafpersing vinden, vinden anderen het niet meer dan normaal. Of je het nu wilt of niet, het ziet ernaar uit dat ook The Big N de weg gevonden heeft om extra centjes te verdienen op een al bestaand spel. Het heeft een tijdje geduurd, maar met Mario Kart 8 lijken ze het daar in Japan helemaal begrepen te hebben. Deze zomer liet Nintendo weten om tegen betaling zestien nieuwe tracks, acht nieuwe voertuigen en zes nieuwe racers aan te bieden. Dit doen ze door middel van twee pakketten waarvan het eerste, The Legend of Zelda x Mario Kart 8, sinds kort verkrijgbaar is. Wij zijn ondertussen uitgebreid aan de slag gegaan met de DLC.

Nintendo Kart
Met negenentwintig racers uit het Mario-universum, plus de mogelijkheid om met je Mii-personage te spelen, beschikte Mario Kart 8 al over het grootste aantal speelbare personages ooit in een Mario Kart-game. Hier voegt het eerste DLC-pack nog drie nieuwe racers aan toe: Tanuki-Mario, Kat Peach en Link. Je kan je dan misschien afvragen of Link wel thuis hoort in het rijtje Mario Kart, maar in een crossover met The Legend of Zelda kan je er moeilijk onderuit. Daarnaast passen Link's animaties en kreten perfect in het spel en voelt het aan alsof hij al jaren vertrouwd is met een kart. Minder origineel zijn de andere twee personages die met het pakket worden meegeleverd. Hoe je het draait of keert, Tanuki-Mario en Kat Peach komen minder creatief over en zijn ze niet meer dan Mario en Peach in een carnavalspakje. Extra jammer wordt het wanneer je beseft dat Nintendo andere potentiële kandidaten volledig links laat liggen. Bowser Jr? Diddy Kong? Nee, niemand?

98

Snel, sneller, snelst
Zoals eerder gezegd brengt het DLC-pakket in totaal vier nieuwe karts met zich mee. Het is te zeggen, drie karts en een motor: de Triforcer. Deze The Legend of Zelda-gerelateerde motor ziet er niet alleen stoer uit, hij is nog eens pijlsnel ook. De Triforcer is niet het enige voertuig met duidelijke kenmerken uit een andere franchise, zo heb je ook nog de Blue Falcon uit F-Zero. Wie ooit een deel uit de serie gespeeld heeft, zal zeker niet verwonderd opkijken dat ook deze kart vliegensvlug is. Door de snelheid, de banden die onder de kart verstopt zitten en de motor die amper geluid maakt, lijkt het wel alsof je over de baan zweeft. Minder stil is de Turbo-Tanuki, deze maakt geluid voor twee. De kleine jeep blinkt uit in zijn hoog off-road gehalte en zijn zwaar gewicht. In tegenstelling tot wat je zou denken moet hij het op gebied van snelheid toch niet afleggen tegenover de andere karts. Tot slot is er nog de gestroomlijnde en vertrouwde Sprinter. Deze is qua specificaties exact hetzelfde als de al aanwezige Sprinter 2.0. Alle vier de voertuigen samen genomen vormen een tof geheel en zijn leuker dan de meeste karts die standaard in Mario Kart 8 aanwezig zijn.

Circuits onder de loep
Die nieuwe personages en karts zijn allemaal goed en wel, maar nu begint pas echt het serieuze werk: de nieuwe circuits. In totaal zijn het er acht waarvan drie remakes uit oudere Mario Kart-games, en vijf kersverse banen. We nemen elke baan afzonderlijk onder de loep en geven het een score van één tot vijf. Hierbij staat één voor waardeloos, en vijf voor geweldig.

107

Yoshi Circuit (GCN)
Naar links, naar rechts, wederom naar links, terug naar rechts,... Yoshi Circuit (GCN) is een parkoers dat vol zit met pittige bochten en het beloont de meer ervaren speler die over de juiste drift-skills beschikt. Het circuit kenden we in principe al uit de Nintendo GameCube-game Mario Kart: Double Dash. Toch is het een vrolijk weerzien in Mario Kart 8 waardoor er nog eens heerlijk door de bochten gescheurd kan worden op een racebaan die in bovenaanzicht de vorm van Yoshi heeft.

Score: 4,5/5Excitebike-Arena
Wie ooit de game Excitebike gespeeld heeft, dat oorspronkelijk verscheen op de NES, denkt misschien dat de Excitebike-Arena niet meer voorstelt dat een rechte zandbaan met her en der wat jumps. Als je dit denkt, zit je er eigenlijk niet ver af. De Excitebike-Arena is één van de simpelste circuits in Mario Kart 8 en bestaat uit een zanderige ovaal met enorm veel jumps. De enige obstakels op de weg die wat roet in het eten kunnen gooien, zijn een paar moddervlekken. Toch is de Excitebike-Arena een verrassend leuk circuit waarbij de simpelheid ervan juist als troef speelt.

Score: 4/5Drakendreef
Drakendreef is van alle circuits die in het DLC-pakket zit, het circuit dat het meest gebruikmaakt van de anti-gravity gameplay, en eigenlijk doet het dat nog te weinig. Het is jammer dat er amper tot geen banen in het spel zitten waarbij het anti-gravity racen echt een meerwaarde geeft, en dit DLC-pakket brengt daar weinig verandering in. Toch is Drakendreef een zeer toffe baan waarbij je over het lichaam van een draak racet terwijl er een leuk, Aziatisch sfeertje in de lucht hangt.

Score: 4,5/5Mute City
Er wordt al een hele poos gewacht op de terugkeer van de geliefde reeks F-Zero. Met Mute City laat Nintendo weten de reeks niet vergeten te zijn. Met de ene boostpad na de andere, de grafische stijl en de typische deuntjes, doet het circuit helemaal denken aan F-Zero. Al helemaal wanneer je ervoor kiest om in de Blue Falcon plaats te nemen. Mute City is misschien wel het leukste circuit dat de DLC te bieden heeft.

Score: 5/5Wario's Goudmijn (Wii)
Wario's Goudmijn staat gekend als één van de pittigste banen in Mario Kart Wii. Het rijden op rails terwijl je zorgvuldig alle mijnkarretjes probeert te vermijden vraagt de nodige inspanning en je uiterste concentratie. Op de Wii U werkt dat net een tikkeltje anders. Met heel het anti-gravity gebeuren moet je niet de mijnkarretjes vermijden, maar er juist tegenaan rijden. Tenminste, als je een kleine snelheidsboost wilt ontvangen. Eerlijk is eerlijk, Wario's Goudmijn is op de Wii U minder leuk en uitdagend dan op de Wii. Toch hangt er nog steeds datzelfde leuk sfeertje en voelt het nog steeds aan als een ritje in een rollercoaster.

Score: 3,5/5Regenboogbaan (SNES)
Kleurrijk, vallende Thwomps en scherpe bochten waardoor je zo van de baan dondert. Een beschrijving die je bekend in de oren klinkt? Niet zo gek, aangezien ook deze een oude bekende is. De Regenboogbaan was al aanwezig in de eerste Mario Kart ooit op de SNES. Toch zit de baan nog vers in ons geheugen door de remake in Mario Kart 7 die zo'n drie jaar geleden verscheen voor de Nintendo 3DS. De Wii U-versie is praktisch hetzelfde als die van op de Nintendo 3DS, met slechts enkele grafische aanpassingen. Het is dan ook jammer dat Nintendo juist deze baan in het DLC-pakket gestopt heeft.

Score: 2,5/5Toads Poolbasis
Toads Poolbasis is een totaal nieuwe baan die prima in het rijtje banen van Mario Kart 8 past. Het circuit is van start- tot eindstreep opgedeeld in twee rijstroken die over de ganse rit over en onder elkaar lopen. Hierdoor is het mogelijk om al driftend van rijstrook te switchen, wat vergelijkbaar is met delen uit de Regenboonbaan van op de Wii U. Langs de ene kant doet Toads Poolbasis weinig verkeerd, maar aan de andere kant ook weinig speciaal. Dit maakt het, tussen alle andere geweldigen parkoersen, één van de mindere.

Score: 3/5Hyrule-Circuit
Last but zeker not least is er, hoe kan het ook anders, het Hyrule-Circuit. Dit circuit is vooral een feest van herkenning voor The Legend of Zelda-fans, maar is ook leuk voor mensen die niets met de serie hebben. Je racet over Hyrule Field en door Hyrule Castle waar het Master Sword voor het grijpen ligt. Hiervoor moet er wel tegen drie boostpalen gebotst worden waarna er een typisch Zelda-deuntje te horen is. Het is vooral leuk dat Nintendo aan de veel details heeft gedacht. Zo liggen er in plaats van muntjes rupees op de weg, en zijn de piranhaplanten vervangen door Deku Baba’s. Dit is fanservice op en top!

Score: 5/5Conclusie
Ben je een beetje uitgekeken op Mario Kart 8? En was je juist van plan om al je welverdiende vrije uurtjes in Super Smash Bros. for Wii U te steken? Juist dan smijt Nintendo het eerste DLC-pakket van Mario Kart 8 in de Nintendo eShop van de Wii U. Het pakket zorgt weer voor uren raceplezier en laat de game weer fris aanvoelen. De vier nieuwe voertuigen zijn stuk voor stuk tof, het merendeel van de acht nieuwe banen is geweldig (met Regenboogbaan SNES als uitzondering) en hoewel Link uit een totaal andere serie komt, past hij ook prima in een kart. Het enige wat een beetje jammer is, is dat er gekozen is om nogmaals Mario en Peach toe te voegen aan het spel, zelfs al zijn ze ditmaal vermomd als wasbeer en kat. Gelukkig kan dat de feestvreugde niet verpesten en kan je voor een faire €8 meer uit Mario Kart 8 halen. Wij zijn in ieder geval al benieuwd of Animal Crossing x Mario Kart 8 hieraan gaat kunnen tippen!
8,8
N1-score
  • + Nieuwe circuits zijn meer dan geslaagd...
  • + Nieuwe voertuigen zijn stuk voor stuk tof
  • + Link past prima in Mario Kart
  • + En dat allemaal voor een redelijke prijs van €8
  • - ...met als uitzondering Regenboogbaan (SNES)
  • - Tanuki-Mario en Kat Peach komen inspiratieloos over
Next articleVoorbijgangers raden namen Super Smash Bros. for Wii U-characters... Previous articleAlle ogen op Squid Baron gericht in trailer Shantae and the...

Reacties van gebruikers

Avatar
JORISGUY7XD | 25 november 2014 23:41 | #244107
Ik twijfel nogal of ik beide DLC-packs zou kopen, ik speel niet super veel MK8 meer, dus... Weird
Buiten dat, geweldige review! 8,8 is zeker een leuk cijfer voor een Mario Kart 8 DLC met 8 banen!
Avatar
Ruben91lp | 25 november 2014 23:48 | #244109
Video review bemachtigen voor 5 euro? Is dat een grap?
Zo niet; waar kunnen we die bemachtigen, mocht iemand dat willen? Ik geen link ofzo...
Avatar
Yosher2 | 25 november 2014 23:55 | #244110
SNES Rainbow Road is juist een hele leuke baan. Maar blijkbaar moet jedaarvoor de originele Mario Kart hebben gespeeld en er nostalgische waarde aan hechten. Voor mij is het ieder geval de beste track in deze DLC, op Yoshi Circuit na.
Avatar
nintendo23 | 26 november 2014 02:11 | #244116
Ik vind idd de characters op Link na van een droevig niveau in deze dlc. Diddy, Bowser Junior. Of Captain Falcon, Fox etc hadden toffer geweest.

Dan de circuits.

Mute city fenomenaal verlang echt naar een nieuwe F zero.
Dragon Driftway zeer toffe racetrack
Excite bike zwak circuit had liever een Kirby of fox track gezien.
ice ice outpost waardeloos circuit had liever daar een Tropical Freeze achtige track van gemaakt.
Rainbow Road zonde omdat hij al zo vaak een remake heeft gekend.
Yoshi Circuit toffe track
Wario Goldmine de beste retro track uit dit pakket.
Hyrule Castle dope track maar had er net iets meer van verwacht. Wel tof de Rupees en het Master Sword

qua voertuigen toffe karts en Bikes.

Mijn conclusie is dan ook toffe Dlc. Maar jammer genoeg niet perfect.
Avatar
Satoshi | 26 november 2014 07:11 | #244119
collapse
Ik vind Tanooki Mario en Cat Peach juist wel tof. Tanooki Mario is best wel iconisch: Super Mario Bros. 3 was een fenomenale game, en het Tanooki-pak speelde in die game een grote rol. Cat Peach is een outfit uit Super Mario 3D World, wat vorig jaar één van de beste najaarstitels was. Zowel het Tanooki- als het kattenpak zijn echt dé kostuums in beide spellen, dus ik vind het best wel gerechtvaardigde personages: zeker als je je bedenkt dat Pink Gold Peach nog nooit in een enkele game verschenen is.
Avatar
Muskusrat | 26 november 2014 08:04 | #244122
Reactie op post #244119 van Satoshi
collapse
Je zegt het zelf al dat het pakken zijn, maak ze dan ook beschikbaar voor Luigi, Toad en eventuele andere personage welke kunnen (Roselina bijvoorbeeld). Het is gewoon te makkelijk om er poppetjes van te maken terwijl het skins zijn.

En waarom kunnen we de kleuren van Toad en Toadetta nog niet wijzigen zoals bij ShyGuy en Joshi Wink
Avatar
Satoshi | 26 november 2014 16:54 | #244148
Reactie op post #244122 van Muskusrat
Zo werkt het helaas niet: je kan niet simpelweg een pak ontwerpen dat voor elk personage werkt. Tanooki Mario is een personage dat gewoon vanaf de grond af aan is ontworpen, met speciale textures, bewegingen, sound effects, etc. Op het moment dat je dat voor elk personage zou maken, zou je elk personage opnieuw moeten ontwerpen. Daar is simpelweg geen tijd of voor. Bovendien doet iedereen nu al ontzettend moeilijk over Tanooki Mario, dus ik denk niet dat Nintendo zin heeft in een nog veel grotere shit storm.
Avatar
nintendo23 | 26 november 2014 10:15 | #244125
Reactie op post #244119 van Satoshi
collapse
Dus jij vind 2 verklede personages beter dan 2 gehele nieuwe personage . We zitten nu met 3 verschillende Mario en 3 verschillende peach figuren. Daarbij nog 7 of 8 Koopalings en 6 of 7 Baby's. De koopalings had je net als in Smash Bowser Junior kunnen toevoegen en costum change kunnen doen. En die baby's zijn verschrikkelijke toevoegingen. Waar zijn Birdo, Diddy, Funky, Bowser Junior, Petey Piranha, Boo, allemaal weg gelaten. Omdat Nintendo dacht we maken een roster met verkleedpartijen. De game hoort in mijn mening een anderhalf punt aftrek te krijgen voor het slechste Mario kart roster ever.
Avatar
Linkplayer | 26 november 2014 10:31 | #244126
Reactie op post #244125 van nintendo23
Ho ho! nintendo23 is weer terug in de groove zo te zien!

*grabs popcorn and a chair*

Dit word leuk!
Avatar
offensive | 26 november 2014 10:35 | #244127
Reactie op post #244125 van nintendo23
ach maak je niet zo druk om personages okay het rooster had er misschien iets anders uit mogen zien. Maar kom op

40 tracks!!! en volgend jaar komen daar nog meer tracks bij, ik vind persoonlijk het aantal tracks belangrijker dan de personages die in de game zitten.
Avatar
Martijn | 26 november 2014 10:54 | #244128
Reactie op post #244125 van nintendo23
Eigenlijk denk ik dat de karakterselectie erger was in "Mario Kart 7", al is een portable game mogelijk kleinschaliger waardoor het minder uitmaakt. Oppervlakkig gezien zijn er maar 3 personages: licht, middel en zwaar. Altijd zo geweest. Verder maakt het weinig uit welk personage je binnen de groep kiest. Wario en Bowser zijn bijvoorbeeld verschillende personages, maar de eigenschappen zijn gelijk. Het is niet bijvoorbeeld "Super Smash Bros." waar bijna ieder personage uniek is. Ga je daar dan niet op blindstaren.

Dat gezegd: eigenlijk maakt het niet zoveel uit. Er zijn genoeg personages die gelukkig wel aanwezig zijn. Kijkende wat er is vind ik Rozegouden Peach een veel slechtere toevoeging. Een niet bestaand personage met een niet bestaande kleur... Geldt ook voor Metal Mario.

Tanooki Mario (hier vreemd genoeg gespeld als Tanuki) en Cat Peach vind ik zo slecht nog niet gekozen. Voorbeeld: met Tanooki Mario race ik wel, met Birdo niet. Mis jij die?

De toevoeging van de Koopalings is overigens wél tof. Persoonlijk vind ik ze leuker dan Bowser Jr. (ze bestonden ook eerder). Op Diddy en Bowser Jr. na mis ik eigenlijk zozeer niemand. Had leuker geweest als de andere personages erin zaten, maar het stoort me eigenlijk niet zo.

Wie weet, komt er na mei 2015 nog een downloadbare set personages.
Avatar
Satoshi | 26 november 2014 16:59 | #244149
Reactie op post #244125 van nintendo23
collapse
Ik zeg nergens dat ik Tanooki Mario beter vind dan een heel 'nieuw' personage. Ik zeg alleen dat ik Tanooki Mario en Cat Peach gewoon prima personages vind.
Je start nu een complete discussie en begint weer met je ouderwetse tirades, puur omdat je gewoon niet de tijd en moeite neemt om begrijpend te lezen. Serieus, je zit op een forum, je start met iedereen discussies: begrijpend lezen is dan wel het minste wat je kan doen.
Overigens presenteer je weer je mening als feiten, stop daarmee.
Avatar
nintendo23 | 26 november 2014 18:02 | #244152
Reactie op post #244149 van Satoshi
collapse
Maybe moet Nintendo een Mario carnavalsgame komen. Dan kunnen ze allemaal peaches, Mario verkleden. Maar laat het er aub uit Mario kart en ook uit Smash met dark pit en dr Mario

En ik zeg niet dat het feiten zijn ik geef mijn mening. En daar kun je het niet mee eens zijn. En dat jij het opvat als een feit dat is niet mij probleem.
Avatar
Satoshi | 26 november 2014 19:04 | #244156
Reactie op post #244152 van nintendo23
collapse
Misschien moet jij maar gewoon stoppen met het spelen van Nintendo games, aangezien het je blijkbaar heel wat frustratie oplevert. Sterker nog, wat is überhaupt de lol ervan om altijd zo negatief te zijn over een bedrijf op een fansite ervan?
Je hebt het regelmatig over dat je jezelf gebeterd hebt, maar je bent naar mijn mening zo goed als terug bij af. Dit baseer ik op het feit dat je de laatste tijd weer regelmatig in discussies terechtkomt. Daarmee bedoel ik niks kwaads, laat dat duidelijk zijn, maar het is een negatieve ontwikkeling.

Overigens:
En die baby's zijn verschrikkelijke toevoegingen.

Klinkt niet echt als een mening, vind je wel? Overigens wel leuk dat je zegt dat het presenteren van meningen als feiten niet jouw probleem is, want dat is het namelijk ook niet van mij. De enige die zich zich ermee in de vingers snijdt, ben jijzelf. Je bent zelf immers degene die voortdurend in dezelfde, soms nietszeggende, discussies belandt. Daar verdoe je, naar mijn mening, onnodig veel tijd mee.

Het is totaal giswerk, en mijn excuses als ik ernaast zit, maar mocht al die negativiteit voortkomen uit frustraties in je privéleven, probeer dat dan op andere dingen te uiten en niet op een simpel game bedrijf waar miljoenen mensen wel gewoon plezier asn beleven. Zoiets als je agressie eens in de zoveel tijd loslaten op een bokszak kan soms al heel erg opluchten. Smile
Avatar
nintendo23 | 26 november 2014 20:31 | #244163
Reactie op post #244156 van Satoshi
collapse
Die baby's zijn een verschrikkelijke toevoeging is echt een mening namelijk mijn mening dat ik ze verschrikkelijk vind. En heb ik over elke Nintendo game wat te zeuren? Ja op sommige toevoegingen in games heb ik wat maar van de top 10 games bestaat de top 5 uit 4 Nintendo titels. Ja het is een Nintendo fan site moeten we elke rare of stomme keuze van Nintendo maar buiten beschouwing laten nee. Als ik zie hoeveel toffe personages uit Mario kart zijn gelaten vind ik dat gewoon kut. En dan zeg ik daar wat van.

En kom niet maybe moet je geen Nintendo games meer spelen omdat ik kritisch ben af en toe vind ik nonsens. Nintendo heeft qua line up een prachtig jaar gehad. Alleen heeft daar in characters rosters in mijn ogen stupide keuzes gemaakt.
Avatar
Satoshi | 26 november 2014 22:39 | #244175
Reactie op post #244163 van nintendo23
collapse
En opnieuw blijkt dat begrijpend lezen nog altijd een kunst is...
Avatar
nintendo23 | 26 november 2014 23:19 | #244177
Reactie op post #244175 van Satoshi
collapse
Ik heb geen zin om opnieuw in discussie met je te gaan.Jij vind het Roster in orde en ik vind het een wanvertoning. We komen er niet uit ieder zijn mening en klaar
Avatar
Satoshi | 27 november 2014 08:44 | #244181
Reactie op post #244177 van nintendo23
collapse
Lolololololol, jij hebt geen zin om met mij een discussie te voeren? Wie is deze discussie ook alweer gestart? Jij.
Is overigens wel leuk dat je deze hele discussie met mij gestart bent, vooral kijkend naar je laatste post: ik vind het roster blijkbaar in orde. Ah, waar heb ik dat geschreven? Nergens.
Dus alsjeblieft, leer begrijpend lezen voordat je weer zo'n onnonzele discussie start met iemand anders. :')
Beter nog, start ze gewoon niet: lijkt me niet dat iemand erop zit te wachten.
Avatar
nintendo23 | 27 november 2014 09:40 | #244182
Reactie op post #244181 van Satoshi
Jij vind dat roster in orde anders had je geen vrede met al die verkleed partijen in Mario Kart 8. Het feit dat jij Tanooki Mario en Cat Peach accepteert zegt voldoende
Avatar
nintendo23 | 26 november 2014 10:54 | #244129
Ik vind de tracks ook belangrijker. Maar een goed roster is bijna net zo belangrijk. Het is gewoon zonde een goed roster had deze game perfect gemaakt.
Avatar
Satoshi | 27 november 2014 10:18 | #244183
collapse
@nintendo23: Of ik ben gewoon niet zo'n onvolwassen zeiksnor die over werkelijk alles valt wat hem niet aanstaat, kan ook.
Echt waar, jouw posts zijn echt alleen maar gebaseerd op aannames, onvermogen om begrijpend te kunnen lezen en je fantasie, of niet dan? Het is echt lachwekkend, je zou jezelf eens moeten zien. :')
Ik was nog van plan om toe te lichten waarom ik Tanooki Mario en Cat Peach prima vind, totdat ik me bedacht dat ik dat al uitgelegd heb en dat het waarschijnlijk toch nutteloos is omdat je het toch niet begrijpt of wil begrijpen, dus dat laat ik bij deze maar zitten.

(Er ging iets fout met citeren, dit was als reactie op nintendo23's laatste post bedoeld.)
Avatar
nintendo23 | 27 november 2014 11:03 | #244184
Reactie op post #244183 van Satoshi
collapse
Je vind ze tof omdat je de kostuums tof vind in de bepaalde Mario games waar ze uitkomen. Mijn persoonlijk mening is dat het katten costum Mario 3D World veel te simpel maakt maar dat terzijde. Maar wat voegt het toe aan Mario kart 8? Dit terwijl je zoveel andere toffe karakters had toe kunnen voegen. En je denkt dan leert Nintendo van deze rare keuze krijg je in pack 2 ipv een Animal Crossing figuur er 2. Dat Villager er in zit oké. Maar waarom die vrouw. Voeg daar dan Diddy of kirby voor toe.

En ik zeik over punten waar in mijn ogen Nintendo faalt. En dat is met het toevoegen van characters in Mario kart 8. En het toevoegen van Dark pit en Dr Mario. Daar had Nintendo tegen Sakurai moeten zeggen die 2 characters accepteren we niet je doet maar moeite en maakt 2 andere characters.

Maar wanneer Nintendo een geweldige game financiële steun verleend Bayonetta 2. Wanneer ze werkelijk een fenomenale Dkc game brengen een fenomenale Hd remake maken
Hoor jij mij ook positieve reacties plaatsen jammer dat ik jou dan nooit hoor reageren op mij. En je alleen mijn kritische reacties eruit pikt.
Avatar
Satoshi | 27 november 2014 15:29 | #244191
Reactie op post #244184 van nintendo23
collapse
Haha, wat een grap. Ik pik alleen jouw negatieve posts eruit? Ik reageer erop? Doe niet zo hypocriet. Jij was degene die besloot om je negativiteit uit te spuwen op mijn reactie, dus moet je horen wie het zegt. :')
Ga even ergens anders je negativiteit verspreiden, val mij er niet mee lastig.
Overigens, Nintendo had tegen Sakurai moeten zeggen dat 'ie meer moeite had moeten doen? :')
Die man heeft zich na Kid Icarus uit de naad gewerkt, dag in, dag uit: hij heeft maandenlang nauwelijks geslapen en hij heeft door zijn harde werk nu zelfs last van fysieke klachten. "Oh nee, een willekeurig persoon op een Nederlandse Nintendo fansite is nog niet tevreden! Plz werk nog even paar maanden door zodat hij wel tevreden is." :')
Als jij net zo hard als hem je best had gedaan om fatsoenlijk te leren begrijpend lezen, was jij deze onnozele discussie niet eens aangegaan.
Overigens, je begrijpt toch wel dat het Dr. Mario en Dark Pit extra was, of gewoon niets, toch? Dus ook niet die Dixie van jou.
Daarnaast speelt Dr. Mario best wel anders dan de normale Mario. Maar ja, als de home-run contest al niet lukt... :')

Nogmaals, ga even ergens anders je onnozele discussies voeren, ik zit er niet op te wachten.
Avatar
nintendo23 | 27 november 2014 17:50 | #244192
Reactie op post #244191 van Satoshi
collapse
Waar hoor jij mij zeggen dat Sakurai zijn best niet heeft gedaan. Ja ik had liever 2 personages minder gehad dan die 2 stupide verkleedpartijen voor de rest is het een geweldig roster. Ja ik gaf een negatieve reactie op jou omdat ik niet kan begrijpen dat je Cat peach en Tanooki Mario leuke toevoegingen vind. En over die andere reacties ik heb al veel eerder gezegt dat we beter de discussie konden stoppen. Jij ging weer door. En oké laten we zien als ik straks een positieve reactie op een bericht geef of jij er dan ook op reageert.
Avatar
Satoshi | 27 november 2014 18:44 | #244194
Reactie op post #244192 van nintendo23
Waar hoor jij mij zeggen dat Sakurai zijn best niet heeft gedaan.

Daar had Nintendo tegen Sakurai moeten zeggen die 2 characters accepteren we niet je doet maar moeite en maakt 2 andere characters.


oké laten we zien als ik straks een positieve reactie op een bericht geef of jij er dan ook op reageert.

Nogmaals, ik ben niet degene die deze discussie is begonnen, dat ben jij. Jij bent degene die op mij reageerde, jij bent degene die het weer nodig vind om je onnozele discussies te starten. Op artikelen reageer ik juist expres niet op jou omdat ik weet dat je elke keer weer met je nietszeggende tirades begint. De manier hoe je je hier opstelt bewijst dat maar weer. Dus, nee, ik ben niet van plan om op jouw reacties te reageren. Dat deed ik niet, en dat ga ik ook niet doen.

ik heb al veel eerder gezegt dat we beter de discussie konden stoppen. Jij ging weer door.

Haha, tja, als je eerst je reacties gaat veranderen om jezelf beter over te laten komen kan ik het ook. :')
Man, man, man, wat triest.
Je hebt nergens gezegd dat je de discussie wilde stoppen. Je zei dat je geen zin had om een discussie met mij te voeren. Dat is iets heel anders. Dat je dat nu veranderd hebt, tja... :')
Avatar
nintendo23 | 27 november 2014 20:08 | #244196
collapse
Jij begon wel degelijk deze discussie door mij te vertellen dat ik beter geen Nintendo games meer moet spelen. En het laatste idd dat heb ik gezegt dat ik geen zin meer had in een discussie. Maar jij gaat er weer verder op in. Dus laten we de discussie stoppen. En elkaar respecteren.
Avatar
Satoshi | 27 november 2014 20:35 | #244201
Reactie op post #244196 van nintendo23
Nee, dat was niet het begin van de discussie. Jij startte de discussie toen jij het niet kon laten om in te gaan op mijn bericht over Tanooki Mario en Cat Peach. Kap eens met het verspreiden van onwaarheden.
Ook wel leuk dat je zegt dat ik er telkens weer verder op inga, terwijl jijzelf net zo goed telkens weer op mijn berichten reageert. Hoe bedoel je hypocriet...
Het spijt me, maar ik kan niet iemand respecteren die zich zo opstelt.

Triest dit allemaal, diep triest.
Avatar
nintendo23 | 27 november 2014 21:45 | #244203
collapse
Ja klopt maar de discussie kwam los nadat jij mijn persoonlijk aan ging pakken. En waarom ik het zo jammer vind dat jij die personages tof vind. Omdat door mensen zoals jou Nintendo door blijft gaan met het toevoegen van verkleedpartijen. Zouden we allemaal elke Nintendo fan over de hele wereld flink tegen in gaan zouden we een statement maken dat we dit niet pikken. Maar nee er zijn doodleuk mensen dit serieus toffe toevoegingen vinden daar kan ik met me pet niet bij.
Avatar
Ricardo | 27 november 2014 23:00 | #244204
Reactie op post #244203 van nintendo23
Maar nee er zijn doodleuk mensen dit serieus toffe toevoegingen vinden daar kan ik met me pet niet bij.


Dat is nou dus het hele punt van meningen... Mensen hebben andere meningen Wink
Avatar
Satoshi | 27 november 2014 23:04 | #244206
Reactie op post #244203 van nintendo23
collapse
Je kan wel telkens weer nieuwe dingen proberen aan te grijpen om je gelijk te halen, en ik kan ze stuk voor stuk, keer op keer keihard onderuit halen, maar het heeft toch geen zin bij jou. Discussiëren met jou gaat gewoon niet: of dat nu voortkomt simpelweg uit jouw eigen onvermogen of omdat je het gewoon zelf niet wilt toegeven dat anderen gelijk hebben en jij niet, geen idee. Het kan me ook niks schelen, eerlijk.
Des te meer duidelijk wordt het maar dat ik moet ophouden tijd aan jou te besteden: er zijn namelijk zat andere mensen op deze site waar je wel gewoon fatsoenlijk mee kan praten, die wél kunnen discussiëren en die wel begrijpend kunnen lezen. Moge het duidelijk zijn dat jij daar dus niet bij hoort.
Avatar
nintendo23 | 28 november 2014 00:11 | #244207
Reactie op post #244206 van Satoshi
collapse
Feit blijft had je deze post niet gepost Misschien moet jij maar gewoon stoppen met het spelen van Nintendo games, aangezien het je blijkbaar heel wat frustratie oplevert. Sterker nog, wat is überhaupt de lol ervan om altijd zo negatief te zijn over een bedrijf op een fansite ervan?

Dan had ik allang niet meer gereageerd. En dat is het hele punt, Je zit hier een stupide vraag neer. En als ik daar dan een beetje geïrriteerd op reageer val je mij aan? Maar je Zo werkt het niet Laten we gewoon elkaar negeren Ga jij in gesprek met je Nintendo fanboy vrienden en ik met leukere mensen op deze site verder. En Superwally ik weet dat het mening is maar ik ben het met die mening oneens. Dit kun je toestaan bij een Mario viert Carnaval maar niet bij deze game vind ik.
Avatar
Satoshi | 28 november 2014 07:26 | #244211
Reactie op post #244207 van nintendo23
:') x ∞
Lachwekkend ben je.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Mario Kart 8

Platform: Wii U
Genre: Kart Racing
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 12
Releasedatum: 30 mei 2014

Screenshots