Sonic Adventure 2: Battle Review | 08 februari 2003 00:25 | Auteur: Robin

Sonic Adventure 2: Battle


Sonic Adventure 2:Batle is een poort van de Dreamcast versie met wat extra 's. Zoals een Multiplayer mode die erg leuk is.


Gameplay:
Je heb 3 soorten levels:
-Schietlevels met Tails en Eggman
-Zoeklevels met Knuckels en Rouge
-Racelevels met Sonic en Shadow

De leukste zijn de levels met Sonic en Shadow de rest is een stuk minder leuk. Zo zijn de schietlevels te makkelijk en zijn de zoeklevels heel erg saai. Je heb de keuze om de good side te nemen en dus te spelen met Sonic, Tails en Knuckels of de bad side, waarbij je speelt met Eggman (Dr. Robotnik), Rouge en Shadow. Bij allebei de sides heb je ongeveer 15 levels door te spelen en bij elkaar zijn het er dus een stuk of 30.
Cijfer:8

Graphics:
De grapics zijn best mooi maar ze zijn bijna direct gepoort van de dreamcast versie . En zoals we inmiddels wel weten van spellen zoals StarFox en Metroid: de Gamecube kan veel beter. Ook is volgens vele de Camera heel irritant. Je hebt er nooit echt vreselijk veel last van, maar toch is het irritant en geen teken van perfectie.
Cijfer:7

Sound:
De sound is erg goed vooral die van het eerste level. Het is gewoon goede muziek die niet al te veel uitblinkt, maar toch zeker zijn ding doet.
Cijfer:8

Multiplayer:
De Multiplayer is erg leuk om tegen elkaar te racen in de wat aangepaste levels. Vooral Snowboarden is erg leuk.
Cijfer:9

Extra's:
Sonic Adventure 2: Battle is ook meteen gedoopt tot eerste spel die gebruikt maakt van de gba-cube-linkup. Als je in het bezit bent van Sonic op je GBA, van Sonic Adventure 2: Battle voor de Cube en een gba-cube-linkkabel unlockt er een feature waarbij je een zogenaamde "Chao" moet opvoeden wat een beetje doet denken aan de rage van een half decenium terug: de "tamagotchi".
Cijfer: 9

Eindoordeel:
AL met al zit het met alle factoren dus meer dan goed. De graphics vallen als enige een beetje tegen, maar deze zijn zeker niet lelijk te noemen. De multiplayer-optie voegt veel toe aan het spel, evenals de linkup-mode.
Cijfer: 8.5


Geschreven door CubeKid
Geedit door
0
N1-score
Next articleBudokai ook op de Cube Previous articleVoorproefje Metroid Prime

Plaats een reactie

De reacties bij dit bericht zijn gesloten.