Sugoroku-modus in Theatrhythm Dragon Quest bekendgemaakt Nieuws | 17 februari 2015 12:10 | Auteur: Jeroen K. | Bron: Square Enix

Nieuwe details over Theatrhythm Dragon Quest, de game krijgt een zogenaamde Sugoroku-modus.

Al een behoorlijke tijd geleden zagen we de eerste trailer voor de nieuwste Theatrhythm. Na twee Theatrhythm-delen over de Final Fantasy-serie past Square Enix de muzikale formule voor het eerst op een andere serie toe in Theatrhythm Dragon Quest. Net als in de eerdere twee games maak je met de stylus aanslagen op het aanraakscherm op de maat van de muziek.

De nieuwe spelmodus bevindt zich in de Sugoroku Place. Door ritmepunten te gebruiken kun je deze ruimte openen. Sugoroku is een Japans bordspel waarbij je een dobbelsteen rolt en vervolgens over het bord beweegt. Het Japanse spel is vergelijkbaar met het Nederlandse 'slangen en ladders'. Door zulke spelborden te winnen kun je extra orbs en characters vrijspelen. Het spel bevat meerdere Sugoroku-borden, waarvan het ene moeilijker dan het andere.

Of Europa van deze exclusieve Nintendo 3DS-game kan genieten is nog niet bekend. Theatrhythm Dragon Quest verschijnt op 26 maart 2015 in Japan.
Next articleMonster Hunter 4 Ultimate is wereldwijd meer dan 3 miljoen keer... Previous articleNintendo 3DS Must Haves: Part I - 2011 tot en met mei 2013

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Theatrhythm Dragon Quest

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Music
Ontwikkelaar: Square Enix
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Onbekend

Screenshots