Eerste volledige trailer van Warlocks toont hectische multiplayer Media | 17 maart 2015 19:04 | Auteur: Thomas S. | Bron: One More Level

De eerste echte trailer van Warlocks, een succesvol Kickstarer-project van ontwikkelaar One More Level, laat verschillende nieuwe levels zien.

Warlocks is een 2D-actiespel met RPG-elementen. Als speler neem je de rol van een Warlock aan en vecht je door hordes van vijanden heen met behulp van magische skills en aanvallen. Naast de singleplayer-modus zal het spel tevens een co-op modus bevatten, voor zowel lokaal als online met maximaal vier spelers. Ook kun je het tegen elkaar opnemen in 2-tegen-2 'Deathmatches' of kleine toernooien waarin je in je eentje tegen een ander speelt.

Vandaag heeft One More Level de eerste volledige trailer van Warlocks geüpload en hierin is beter te zien hoe deze game, vooral in de multiplayer-modus, voldoet aan de belofte van een 'chaotische 2D-actiegame'. Ook krijgen we aan het begin van de trailer een klein beetje meer informatie over het doel van de game, namelijk het verslaan van de zogeheten 'shadow monsters' die de wereld aan het overnemen zijn.

De PC-versie van Warlocks is vanaf vandaag verkrijgbaar op Steam. Ook heeft One More Level inmiddels bekendgemaakt dat de Wii U-versie in het derde kwartaal van dit jaar zal verschijnen.
Next articleEerste details van de gameplay in LEGO Jurassic World bekendgemaakt Previous articleNintendo gaat samenwerking aan met DeNA en lanceert dit najaar...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Warlocks

Platform: Wii U eShop
Genre: 2D Action
Ontwikkelaar: One More Level
Uitgever: One More Level
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 2015

Screenshots