Hatsune Miku: Project Mirai DX uitgesteld tot in september, maar krijgt speciale editie Nieuws | 19 mei 2015 18:34 | Auteur: Nathan | Bron: SEGA

Slechts tien dagen voor de eigenlijke Europese verschijningsdatum, heeft SEGA de release Hatsune Miku: Project Mirai DX voor de Nintendo 3DS uitgesteld.

Hatsune Miku: Project Mirai DX is een game voor de Nintendo 3DS die de volledige versies van 48 liedjes bevat die zeer populair zijn onder de fans van het Japanse vocaloididool Hatsune Miku en haar vriendinnen, met verschillende gamemodi en speelstijlen.

De game zou eigenlijk op 29 mei in Europa moeten verschijnen, maar SEGA heeft zojuist via Twitter bekendgemaakt dat zowel de Europese als Amerikaanse release van Hatsune Miku: Project Mirai DX voor de Nintendo 3DS is uitgesteld tot in september. Daartegenover staat echter wel een speciale Launch Edition. Deze editie van het spel bevat een speciale wallet chain en negentien AR-kaarten met speciale art aan beide kanten van elke kaart. Hoe duur deze Launch Edition zal zijn, is niet bekend.

Hatsune Miku: Project Mirai DX verschijnt op 11 september in Europa voor de Nintendo 3DS.


Next articleDon't Like Critics Previous articleClub Nintendo onthult deel van artikelen die ze de komende tijd...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Hatsune Miku: Project Mirai DX

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Muziek
Ontwikkelaar: SEGA / Crypton Future Media Inc.
Uitgever: SEGA
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 11 september 2015

Screenshots