Indiegame Little Devil Inside ook in ontwikkeling voor de Wii U Nieuws | 24 mei 2015 12:35 | Auteur: Thomas S. | Bron: Neostream

Via de Kickstarter-pagina van Little Devil Inside is bekendgemaakt dat deze indiegame ook voor de Wii U eShop in ontwikkeling is.

Little Devil Inside is een 3D-adventure game van de Zuid-Koreaansee indie-ontwikkelaar Neostream. De game laat je een vreemde, maar toch ergens bekende, wereld ontdekken die vol zit met personages, dieren en monsters waarmee je kunt kunt praten en vechten. Je doel is om door dit mysterieuze gebied te reizen en de vele geheimen die zich voordoen te ontrafelen. Het spel is momenteel in ontwikkeling en probeert zich met behulp van een Kickstarter-campagne te financieren.

1

Volgens de ontwikkelaars ligt de focus van het spel op 'een normaal leven leiden in een abnormale wereld'. Dit komt onder andere naar voren in het feit dat de game een balans zal kennen tussen actie en rust. Zo kun je vanuit een centraal dorpje verschillende missies aannemen, waarna je hier weer terug kunt keren om je wapens en items te upgraden. Die missies zijn de basis van Little Devil Inside en zullen volgens Neostream meer zijn dan alleen dungeons verkennen en bepaalde monsters doden. De game kent ook verschillende multiplayer-aspecten, waaronder bijvoorbeeld co-op missies die met vrienden te ondernemen zijn.

Little Devil Inside verschijnt ergens na de zomer van volgend jaar in de Wii U eShop.< >
Next articleWin: 10x een Immortal Dragon Relic-dungeon code voor Puzzle... Previous articleSplatoon wordt bezongen in nieuwe kleurrijke trailer

Reacties van gebruikers

Avatar
ThanosReXXX | 24 mei 2015 15:16 | #251376
Goed om weer eens een game met een heel eigen unieke stijl te zien. Vooral ook de mix tussen de realistische wereld en de gestileerde figuurtjes en voertuigen. Vraag me af of deze wel één op één overgezet kan worden naar de Wii U gezien sommige wat zwaardere grafische effecten.

Trouwens wel jammer dat degene die dit filmpje gemaakt heeft bijna voortdurend zijn muis cursor in beeld laat staan...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Little Devil Inside

Platform: Wii U eShop
Genre: 3D Action Adventure
Ontwikkelaar: Neostream
Uitgever: Neostream
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 2016

Screenshots