Win: 10x een Immortal Dragon Relic-dungeon code voor Puzzle & Dragons Z Prijsvraag | 25 mei 2015 00:00 | Auteur: Quint

In samenwerking met Nintendo Benelux geven we 10 speciale codes weg van Puzzle & Dragons Z. Deze week betreft het de Immortal Dragon Relic-dungeon in Puzzle & Dragons Z. In deze dungeon vind je een speciaal item en een Limited Edition Collectable Monster!

Zorg dat je een van de unieke codes in je bezit krijgt door hieronder te vertellen wat jij van Puzzle & Dragons Z vindt! Met deze code download je de Immortal Dragon Relic-dungeon in Puzzle & Dragons Z. In deze dungeon vind je een speciaal item en een Limited Edition Collectable Monster!

Benieuwd wat wij van de game vonden? Lees dan onze review.

We hebben in totaal 30 codes om te vergeven: 10 per unieke dungeon en daarmee 10 per week! Houd onze website, onze Facebook en onze Twitter in de gaten om je winkansen te vergroten.

Voorwaarden
• Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd
• De prijsvraagwinnaars worden op de frontpage, op onze Facebook-pagina of op Twitter bekend gemaakt
• Crewleden, moderators en/of admins van N1ntendo.nl zijn uitgesloten van deelname. Dit geldt ook voor medewerkers van Nintendo Benelux
• N1ntendo is niet aansprakelijk voor schade, ongevallen, kosten of lasten, wat ook de aard of reden ervan is, wat voortvloeit uit of op enige andere wijze verband houdt met de actie

Je maakt kans op de Immortal Dragon Relic-dungeon code t/m zondag 31 mei - succes!

< >
Next articleHive Jump komt het eerste kwartaal van 2016 naar de Wii U eShop Previous articleIndiegame Little Devil Inside ook in ontwikkeling voor de Wii...

Reacties van gebruikers

Avatar
luke04 | 26 mei 2015 15:41 | #251455
Ik vind puzzle and dragons echt een awesome game!
Ik hou van puzzelspelen, maar P&D is toch uniek door een kleine verandering dat de symbolen bewegen door de ene die jij beweegt zelf ben ik nog bezig met Mario edition en daarna ga ik starter met Z deze code kan dan goed van pas komen! Bedankt voor deze prijsvraag nu nog hopen dat ik win Razz
(Ik plaats dit zelfde bericht op Facebook als: Luke de Groot!)
Avatar
fantasyfreak | 26 mei 2015 18:09 | #251461
Ik vind het echt een heerlijke puzzle game waar ik elke dag eigenlijk uren mee bezig ben. Ik vermaakte me al erg met Pokémon Shuffle, maar dat hier alle symbolen mee bewegen geeft een nieuwe dimensie en je moet eigenlijk soms wat langer denken over de perfecte baan die je kan trekken op je touchscreen. Ik ben momenteel druk bezig met Puzzle & Dragons Z en het is echt te leuk met alle wezens die je kan vangen en laten evolueren in verschillende vormen. Zo kan je met 1 bepaalde starter soms op 4 verschillende eind evoluties terecht komen en dat geeft je toch weer de moeilijke keuzes met welke vorm je verder wilt gaan. Meer aanval of toch meer verdediging? En dan ook nog alle (leader) skills die je goed in de gaten moet houden met welke het handigste is in een dungeon.

De Super Mario editie ben ik ook al wat aan begonnen en met alle bekende characters voelt het erg prettig en bekend aan. Je weet eigenlijk wel al in wat voor nieuwe vorm goomba's of koopa troopa's zullen "evolueren", maar dat zal de pret echt niet drukken. De game is wel wat lastiger dan Puzzle&Dragons Z en daarom eigenlijk leuker om dus pas aan te beginnen als je P&DZ hebt uitgespeeld.
Avatar
Rico B. | 27 mei 2015 13:01 | #251495
Mij lijkt het te veel op Pokémon Shuffle, ik zou het natuurlijk wel willen uitproberen. Maar kies beter iemand anders uit die het spel op en top vind, dan mij pas, als er codes over zijn. Ik ben enkel nog oppervlakkig over dit spel.
Avatar
drinnian | 28 mei 2015 12:42 | #251539
Ik heb hiervoor eigenlijk nooit dit soort puzzlegames gespeeld, en ben er eigenlijk alleen mee begonnen dankzij de mario edition. Ik sta er van te kijken hoe leuk ik het eigenlijk vind, het is lekker verslavend, het speelt erg goed in op mijn verzameldrang, en ik speel het nu dan ook bijna iedere dag in de trein op weg naar mijn werk. Verder kan het ook redelijk uitdagend zijn en moet je toch even goed nadenken om goede tactische bewegingen te maken.
Omdat ik weinig van dit soort games gespeeld dus kan ik niet zeggen wat er uniek of anders aan is t.o.v. andere games.
Avatar
jkampmeijer | 29 mei 2015 12:52 | #251566
Voor de liefhebbers.
Succes! Cool
Avatar
Bramako | 29 mei 2015 13:03 | #251567
Ik speel al een tijdje Puzzle & Dragons op mijn telefoon, maar ik vind dit niet echt leuk meer door de constante stroom van tijdelijke events en het stamina systeem, en omdat het eigenlijk onmogelijk is om alle monsters te verzamelen (behalve als je er tonnen met geld in stopt, en zelfs dan hangt het af van geluk). De gameplay vind ik echter wel erg leuk, en dus is Puzzle & Dragons Z voor mij ideaal.

Ook vind ik de toevoeging van het Mario gedeelte erg leuk. En de prijs van het spel maakt het zeker de moeite waard.
Avatar
bassieboy96 | 30 mei 2015 17:39 | #251620
collapse
hoe kun je winnen
Avatar
calvin122 | 30 mei 2015 20:51 | #251625
Reactie op post #251620 van bassieboy96
Door in de reacties hier je mening over de game te geven Smile
Avatar
calvin122 | 30 mei 2015 20:50 | #251624
collapse
Ik heb de demo geprobeerd en vond deze erg leuk.
Wel vond ik de moeilijkheidsgraad iets te hoog. Zo moest je namelijk combo's nodig om genoeg schade aan te doen. Dat vond ik helaas best wel tegenvallen aangezien dit voor mij de eerste keer was dat ik hem speelde. Ik vind dat ze er in de demo wel rekening mee hadden moeten houden dat mensen dit voor de eerste keer spelen. (waar demo's voor gemaakt zijn) Wel vind ik het thema goed verwerkt in de game. Het muziekje is bij mij blijven hangen dus ik vind het een leuke game dat mij zeker het proberen waard zal zijn.
Avatar
fantasyfreak | 31 mei 2015 11:43 | #251640
Reactie op post #251624 van calvin122
Opzich viel de demo nog mee. Ook ik was een beginner en moest het even doorkrijgen, maar het is wel te doen. Je kon verschillende teams kiezen en ook met "A" die skills gebruiken wat de demo eigenlijk nog stukken makkelijker maakte. Ik had dat eerst niet door dus ik heb hem zelfs uitgespeeld zonder skills en met een standaard team met die normal of hard mode.. in ieder geval die 2de mode in de demo Razz

Ik denk dat de demo dus wel redelijk goed gekozen was, omdat je het dan allemaal wat uit kon zoeken als je het vaker ging spelen. Toen ik alles ontdekte met skills en teams heb ik ook besloten om de game daarom te gaan halen Smile Nog geen minuut spijt van gehad en ik heb er al 40 uur ingestoken en dan moet ik met de Mario versie nog echt beginnen eigenlijk Razz Nog steeds bezig met de P&DZ verhaallijn.
Avatar
AnneliesedeWaal | 31 mei 2015 08:33 | #251632
Ik doe graag mee, ik hou erg van puzzels.
Lijk me een erg leuk spel om te spellen, ben er erg benieuwd naar.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Puzzle & Dragons Z

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Puzzle RPG
Ontwikkelaar: GungHo Online Entertainment
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 08 mei 2015

Screenshots