PopoloCrois Farm Story wordt gelokaliseerd, Europese release nog niet bevestigd Nieuws | 06 juni 2015 14:20 | Auteur: Nathan | Bron: Xseed Games

PopoloCrois Farm Story voor de Nintendo 3DS krijgt een Engelstalige release.

PopoloCrois Farm Story brengt de gameplay van Harvest Moon samen met het universum van de in Japan populaire stripboekenserie PopoloCrois. In de game veroveren de Dark Beasts het koninkrijk van PopoloCrois. Ze veroveren de elfjes en vernietigen het land. De prins Pietro krijgt van de diplomaat Marmella te horen dat hij naar Galariland moet reizen om de situatie op te lossen. Daar maakt hij nieuwe vrienden en bezoekt hij verschillende steden. De gevechten die hij voert werken turn-based. Behalve vijanden vind je ook verschillende boerderijen. Hier komen het kenmerkende boerderijleven van de Harvest Moon-serie om de hoek kijken.

Vandaag heeft Xseed Games, de Amerikaanse tak van ontwikkelaar en uitgever Marvelous!, bekendgemaakt PopoloCrois Farm Story naar Noord-Amerika te brengen. Vanwege een auteursrechtelijke kwestie mag Xseed Games de naam "Harvest Moon" niet meer gebruiken en daarom zal het spel voor de Amerikanen verwijzen naar het nieuwe handelsmerk van Xseed Games: Story of Seasons. Hierdoor wordt de Engelstalige naam van de game Return to PopoloCrois: A Story of Seasons Fairytale zijn. Bij de aankondiging van de Engelse versie van het spel, heeft Xseed Games tevens het gelokaliseerde logo onthuld en het volgende persbericht verzonden (vertaald):

"Het nieuwe deel, gebaseerd op de Japanse stripboekenserie PopoloCrois, van de populaire Bokujou Monogatari-serie, nu bekend als "Story of Seasons" in het westen, genaamd Return to PopoloCrois: A Story of Seasons Fairytale, maakt gebruik van zowel klassieke turn-based gevechten als stadjes vol levendige NPC's met hartverwarmende verhalen over vriendschap, vergeving en de gaven van de aarde waarvan zowel veteranen als nieuwkomers in beide series zullen genieten. Ruime landbouw- en levenssimulatie-elementen worden ook aangeboden in deze uitgebreide crossover, zoals de in real-time groeiende gewassen, insecten vangen, stenen delven, creatie van items en het maken en onderhouden van vriendschappen. Spelers kunnen door het spel heen meer dan zeshonderd voorwerpen verzamelen en bijna honderd missies ondernemen, waardoor ze naast het verhaal van ruim 25 uur ook van de bijna onbeperkte replay-waarde van het spel kunnen genieten. Er wordt tevens gebruik gemaakt van StreetPass, waardoor spelers met elkaar kunnen communiceren en bonusitems kunnen verdienen met schatzoeken."


Return to PopoloCrois: A Story of Seasons Fairytale verschijnt deze winter in Noord-Amerika voor de Nintendo 3DS. Een Europese release van de game is nog niet bevestigd.

1
Next articleDe Nintendo eShop-favorieten van de redactie Previous articleNieuwe stretch goals Bloodstained: Ritual of the Night voor...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Return to PopoloCrois: A STORY OF SEASONS Fairytale

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €34,99
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Epics
Uitgever: Marvelous
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 18 februari 2016

Screenshots