Vierde Europese Splatfest aangekondigd, wordt volgend weekend gehouden Nieuws | 22 augustus 2015 22:57 | Auteur: Nathan | Bron: Nintendo

Nintendo of Europe heeft het vierde Splatfest voor Europese Splatoon-spelers aangekondigd.

Het Splatfest is een terugkerend evenement in Splatoon. Voorafgaand aan het evenement wordt iedere speler een vraag voorgelegd, waarin je je favoriet van de mogelijke antwoorden moet kiezen. Zo werd tijdens het allereerste Splatfest gevraagd of je liever naar Rockmuziek of liever naar Popmuziek luistert. Vervolgens speel je potjes met spelers die hetzelfde antwoord gegeven hebben. Aan het eind van het evenement, dat standaard 24 uur duurt, worden de scores onthuld en wordt de winnaar bekend.

Vandaag heeft Nintendo of Europe het vierde Splatfest voor Europa aangekondigd. Het Splatfest vindt volgende week zaterdag 29 augustus en zondag 30 augustus plaats van 19:00 tot 19:00 Nederlandse tijd. Dit vierde Splatfest kent het volgende onderwerp: Zing je liever? Of dans je liever?

Om mee te kunnen doen aan een Splatfest moet je Splatoon voor de Wii U hebben en een internetverbinding.


Next article[LAATSTE DAG] Win 10x speciaal getrainde Pokémon waaronder... Previous articleVideo-opnamen van Pokkén Tournament Invitational-toernooi

Reacties van gebruikers

Avatar
Banjo | 22 augustus 2015 23:11 | #255423
Kijk eens aan, ze hebben me de laatste reden gegeven om NIET meer aan een Splatfest mee te doen. Niet alleen zijn de laadtijden verschrikkelijk lang tussen matches door, dit is al het vierde achterlijke thema dat we in Europa krijgen.
Jammer, maar dan zal ik dat weekend maar even Mario Kart moeten doen.
Avatar
N_fan | 23 augustus 2015 17:15 | #255443
Zingen en dansen boeien mij allebei niet!
Avatar
MichaelNight | 23 augustus 2015 23:28 | #255451
collapse
Ik weet het niet hoe het zit bij jullie maar met het online spelen word ik steeds eruit gekickt. Komt dat bij jullie ook voor?
Avatar
Martijn | 24 augustus 2015 09:14 | #255455
Reactie op post #255451 van MichaelNight
Ja, is wel eens gebeurd, al heeft "Splatoon" wel goede internetintegratie. De problemen komen hier vrijwel alleen voor als Ziggo aan het werk is. Ligt hier niet echt aan het spel.

Verder nog weinig last mee gehad, al zie je met vlagen soms de medespelers in je team ontploffen. Laatst verloren we bijvoorbeeld, omdat 2 teamgenoten ineens verdwenen. Lastig om dan nog een kans te maken tegen 4 tegenstanders met aanzienlijke niveaus.

Heb soms het idee dat de kans om te winnen door het veel hogere maximale niveau van 50 een stuk zijn gedaald, vooral als je zelf nog maar net boven de 10 zit. Ik ervaar dat wel als frustrerender. Het is natuurlijk nooit leuk om te makkelijk te winnen, maar intussen is het lastiger geworden. Dat merk ik ook aan mijn positie in een eigen team. Maakt niet zoveel uit, aangezien je zelf ook sterker wordt. Wel opvallend.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Splatoon

Platform: Wii U
Genre: Third-Person Shooter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 29 mei 2015

Screenshots