Ace Attorney 6 aangekondigd voor de Nintendo 3DS, ook voor het Westen Nieuws | 01 september 2015 16:37 | Auteur: Jeroen K. | Bron: Capcom

Capcom maakt de volgende game in de populaire advocatenserie bekend.

In de nieuwste oplage van het Japanse tijdschrift Famitsu staan aankondigingsdetails van Ace Attorney 6. De visual novel-serie, waarin je als Phoenix Wright onderzoeker en advocaat speelt, wist behoorlijk veel populariteit te vergaren op de Nintendo DS. De nieuwe game zal op de Tokyo Game Show getoond worden dit jaar en bovendien al speelbaar zijn. Het tijdschrift meldt tevens dat nieuwe details volgende maand bekendgemaakt worden. De director van de game is Takeshi Yamazaki, de producer Eshiro Motohide.

Net na de bekendwording van Ace Attorney 6 voor de Nintendo 3DS reageerde Capcom met een officieel statement. Ace Attorney 6 zal niet de uiteindelijke titel van de game zijn en de uitgever komt binnenkort met meer informatie over een Westerse release. Of de vorige game in de serie, The Great Ace Attorney, nog naar het Westen komt, maakte Capcom niet bekend.

Ace Attorney 6 speelt zich niet af in Japan. Phoenix Wright is naar een buitenlands land afgereisd om een reden, maar hij raakt verzeild in een andere zaak. Residenten van het buitenlands land geloven in geesten van de doden, net als de inwoners van Kurain Village uit voorgaande games. Een van de nieuwe personages is Bokto Tsuani, een monk in training die als gids werkt.

Ace Attorney 6 verschijnt voor de Nintendo 3DS in Europa.

aa6
aa6
Next articleNintendo start vijfdelige Xenoblade Chronicles X Survival Guide... Previous articlePokémon Shuffle Mobile nu te downloaden voor iOS en Android...

Reacties van gebruikers

Avatar
Monokuma | 01 september 2015 18:04 | #255666
Day-one aankoop wordt dit voor mij.
Avatar
CyberMonkey | 01 september 2015 19:09 | #255670
Nice!! Maar wanneer laten ze nou iets weten over een eventuele lokalisering van The Great Ace Attorney? Die wil ik op dit moment liever dan AA6..
Avatar
Twan | 01 september 2015 21:38 | #255673
Super! Wat een onverwachts maar fantastisch nieuws!
Deze haal ik sowieso! Very Happy
Avatar
626b | 02 september 2015 15:11 | #255677
Zelfde schrijver als deel 5. Ik ben bang dat ze hier Apollo en Athena helemaal weg gaan werken, en doorgaan met Phoenix terugveranderen in een tard. De 6 lijkt me ook te duiden op the return of a certain someone.
Hopelijk wordt dit spel wel wat moeilijker dan deel 5, die je vaak behandelde alsof je niks kon.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €29,99
Genre: Point 'n Click Adventure
Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Capcom
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 08 september 2016

Screenshots