Nyanter Mode en Amatsumagatsuchi-monster naar Monster Hunter X Media | 19 september 2015 12:49 | Auteur: Jeroen K. | Bron: Capcom

Twee nieuwe video's voor Monster Hunter X vanuit Tokyo.

Tijdens Monster Hunter's Gathering 2015, een evenement dat door Capcom georganiseerd wordt, werd een nieuwe game in de monsterjaagserie aangekondigd voor de Nintendo 3DS. Monster Hunter X is gemaakt met Monster Hunter 4 Ultimate's engine en krijgt een flitsende actievolle stijl, vergelijkbaar met de Frontier-serie.

In Monster Hunter X voor de Nintendo 3DS krijgen spelers de kans om met de stormachtige draak Amatsumagatsuchi te spelen. Dit maakte Capcom tijdens de Tokyo Game Show bekend. Zijn enige verschijning in de serie was tot dusver in Monster Hunter Portable 3rd. Bekijk onderaan dit nieuwsbericht de video van de wilde draak.

Ook gaf Capcom een video vrij met de nieuwe Nyanter Mode. In deze speelmodus verplaats je je in de rol van Felyne Palico. Je hebt een lagere aanvalskracht dan Hunters en kunt geen items dragen, maar je blinkt uit in mobiliteit en in support. Bekijk ook hiervan de video onderaan dit nieuwsbericht.

Monster Hunter X verschijnt voor de Nintendo 3DS.Next articleDe toekomst van Nintendo Previous articleApollo Justice maakt zijn opwachting in Ace Attorney 6

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Monster Hunter Generations

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Action RPG
Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Capcom
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 15 juli 2016

Screenshots