"Laatste trailer" van Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2: Record Breaker online Media | 01 oktober 2015 19:15 | Auteur: Nathan | Bron: NIS America

NIS America heeft zojuist de "laatste trailer" van Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2: Record Breaker voor de Nintendo 3DS online gezet.

Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2: Record Breaker is een remake van Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2 voor de Nintendo DS. Het verhaal van dit spel draait om een mysterieuze website die de dood van mensen voorspelt. Nadat enkele scholieren, ondanks deze voorspelling, op het nippertje aan de dood weten te ontsnappen is dat slechts het begin van een reusachtig avontuur waarin nog vele mensen voor een vroegtijdige dood behoed moeten worden. De game verscheen al begin mei in Noord-Amerika en sindsdien werd enkel nog de Europese releasedatum van de game bekendgemaakt.

Zojuist heeft uitgever NIS America de allereerste trailer van het spel sinds mei online gezet, en het is meteen de laatste, als we de titel van de trailer mogen geloven. In deze "laatste trailer" van Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2: Record Breaker voor de Nintendo 3DS word het lot van Tokyo je nogmaals uitgelegd en probeert NIS America ten behulp van een aantal reviewscores te overtuigen dat je dit avontuur niet links moet laten liggen. De eerste game in de Devil Survivor-serie is in ieder geval de moeite waard. We gaven die game, die tevens voor de Nintendo 3DS verscheen, een mooie 8.1 in onze review.

Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2: Record Breaker ligt aan het eind van de maand, op 30 oktober, in de winkel voor de Nintendo 3DS.

Next articleNieuwe informatie en screenshots van Nyanter Mode uit Monster... Previous articleWe lossen Kirby-puzzel op in gameplay-video Picross 3D 2 voor...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2: Record Breaker

Platform: Nintendo 3DS
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Atlus
Uitgever: NIS America
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 30 oktober 2015

Screenshots