Fire Emblem Fates in drie delen naar Europa in 2016 Nieuws | 13 november 2015 00:38 | Auteur: Jeroen K. | Bron: Nintendo

Fire Emblem Fates wordt gesplitst in drie games en komt in 2016 naar Europa.

Fire Emblem Fates is een tactische strategie-RPG met interessante personages en verhaallijnen. De game is reeds in Japan verschenen, maar komt volgend jaar dan ook naar Europa toe. Het spel bouwt voor op de sterke punten van de Fire Emblem-serie en zal zich voor het eerst op meerdere kanten van hetzelfde verhaal richten.

Het spel zal bij release volgend jaar in twee versies uitgegeven worden. Ten eerste Fire Emblem Fates: Birthright en ten tweede Fire Emblem Fates: Conquest. De games zijn op zichzelf complete spellen met een volledig verhaal, maar laten allebei een andere kant van hetzelfde conflict zien. Wanneer je één van beide games koopt, kun je de andere met korting uit de Nintendo 3DS eShop downloaden. Een tijdje na de oorspronkelijke release zal er ook een derde versie verschijnen. Dit is Fire Emblem Fates: Revelation. Het is de bedoeling om deze versie als laatste te spelen, aangezien dit deel geheimen over het verhaal onthult die je anders doen laten denken over de eerdere twee games. Als je nu al weet dat je alle drie de versies wil kopen, kun je ook voor Fire Emblem Fates: Special Edition gaan. Dit pakket bevat de verhaallijnen van Hoshido, Nohr én ook de derde verhaallijn. Daarnaast krijg je er een art-boekje bij.

Fire Emblem Fates verschijnt in drie edities voor de Europese Nintendo 3DS volgend jaar.

fates


Next articleFinal Fantasy VII’s Cloud Strife voegt zich toe aan Super... Previous articleSupersonische snelheden in nieuwe trailer FAST Racing Neo voor...

Reacties van gebruikers

Avatar
The Iron Ghoul | 13 november 2015 09:16 | #257952
Denk dat ik deze editie wel ga halen. Heb me erg vermaakt met het vorige deel al heb ik hem nooit uitkunnen spelen( zit op het een na laatste gevecht en mn ventjes gaan steeds dood)
Avatar
Jordy B. | 13 november 2015 11:04 | #257969
Must buy.
Avatar
wiijordends | 13 november 2015 19:34 | #258052
Ik was bijna vergeten dat dit een "nieuw" spel was. Razz

Ik ben ongeveer 2 maanden geleden volledig klaar met Fire Emblem If (alle 3 verhalen). Inclusief alle momenteel uitgekomen dlc.
Als de limited edition version gelijkaardig zal zijn als de Japanse bundel, dan krijg Je Hoshido (Birdthright) en Nohr (conquest) op 1 gamecard in 1 doosje, en komt het derde verhaal er bij in de vorm van een download code.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Fire Emblem Fates: Birthright

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Strategy RPG
Ontwikkelaar: Intelligent Systems
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 20 mei 2016

Fire Emblem Fates: Conquest

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Strategy RPG
Ontwikkelaar: Intelligent Systems
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 20 mei 2016