Return to PopoloCrois: A Story of Seasons Fairytale komt naar Europa Nieuws | 06 januari 2016 22:08 | Auteur: Nathan | Bron: Marvelous

Marvelous heeft Return to PopoloCrois: A Story of Seasons Fairytale voor de Nintendo 3DS aangekondigd voor Europa.

Return to PopoloCrois: A Story of Seasons Fairytale brengt de gameplay van Harvest Moon samen met het universum van de in Japan populaire stripboekenserie PopoloCrois. In de game veroveren de Dark Beasts het koninkrijk van PopoloCrois. Ze veroveren de elfjes en vernietigen het land. De prins Pietro krijgt van de diplomaat Marmella te horen dat hij naar Galariland moet reizen om de situatie op te lossen. Daar maakt hij nieuwe vrienden en bezoekt hij verschillende steden. De gevechten die hij voert werken turn-based. Behalve vijanden vind je ook verschillende boerderijen. Hier komen het kenmerkende boerderijleven van de Harvest Moon-serie om de hoek kijken.

Return to PopoloCrois: A Story of Seasons Fairytale verscheen in juni in Japan voor de Nintendo 3DS en rond diezelfde tijd maakte Marvelous bekend de game uit te brengen in het Engels. De game zal zowel Japanse als Engelse stemmen bevatten. Vandaag heeft Marvelous het spel officieel aangekondigd voor Europa. Ter gelegenheid van de aankondiging heeft de uitgever een nieuwe trailer van het spel online gezet. De video laat de verschillende aspecten van het spel nogmaals zien. De game zal hier alleen digitaal verschijnen in de Nintendo eShop, in tegenstelling tot de Verenigde Staten waar de game ook op cartridge wordt uitgebracht.

Return to PopoloCrois: A Story of Seasons Fairytale moet binnen een paar maanden verschijnen in de Nintendo eShop voor de Nintendo 3DS. Een precieze datum is nog niet bekend.

Next articleN1ntendo's top 10 van 2016 - 5 t/m 1 Previous articleKonami brengt Yu-Gi-Oh! voor Nintendo 3DS ook naar Europa

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Return to PopoloCrois: A STORY OF SEASONS Fairytale

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €34,99
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Epics
Uitgever: Marvelous
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 18 februari 2016

Screenshots