NIS America kondigt The Legend of Legacy Launch Edition aan Nieuws | 15 januari 2016 18:54 | Auteur: Nathan | Bron: NIS America

NIS America heeft een speciale Launch Edition van The Legend of Legacy voor de Nintendo 3DS aangekondigd.

The Legend of Legacy draait om de zeven avonturiers Liber, Meurs, Owen, Bianca, Garnet, Eloise en Filmia. Het doel van hun reis naar het eiland Avalon varieert van het eiland afzoeken naar schatten tot het zoeken naar de god van het eiland of naar verloren herinneringen. Maar dan ontdekken ze een zingende steen die de groep beelden van Avalon's verloren geschiedenis laat zien en neemt het avontuur een andere wending.

Vorige week verscheen de demo van The Legend of Legacy in de Nintendo 3DS eShop. Zojuist heeft uitgever NIS America een speciale Launch Edition van de strategische RPG aangekondigd. Deze speciale editie bevat de game voor de Nintendo 3DS, een speciale Collector's Box, een hardcover artbook met veertig bladzijden en een soundtrack-CD met tien tracks die zijn gecomponeerd door Final Fantasy XIII-componist Masashi Hamauzu.

De officiële online winkel van NIS America Europe neemt vanaf dinsdagnacht om 1:00 Nederlandse tijd pre-orders af. Een prijs is nog niet bekend, evenals verkrijgbaarheid via retailers en andere webshops.

The Legend of Legacy verschijnt 5 februari in Europa, exclusief voor de Nintendo 3DS.

Next articleNPD Group onthult Amerikaanse life-to-date verkoopcijfers van... Previous articleKimishima heeft grootse plannen met Nintendo in 2016

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

The Legend of Legacy

Platform: Nintendo 3DS
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Furyu
Uitgever: NIS America
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 05 februari 2016

Screenshots